Stalenmappen voor Mr. Mønster

Speciale stalenmappen geproduceerd van het materiaal behang

Op maat gemaakte stalenmappen

Begin februari 2019 werd Mijnproduct.nl gebeld door Dhr. K. Deuss van  Mr. Mønster. De wens is om in een afwijkende maat een grote stalenmap te produceren in een klein aantal van 10 stuks. Normaal beplakken wij dit soort mappen met drukvellen van 150 grams papier. De inhoud van deze stalenmap is het presenteren van nieuwe behangstalen. Het idee onstond om te onderzoeken of we de map met het behang van Mr. Mønster konden beplakken. Na ontvangst van een aantal stalen hebben we een proef gemaakt. Hieruit bleek dat we de mappen heel goed konden verwerken met dit behang. De proef was geslaagd. Vervolgens hebben we 5 soorten behang toegepast, waardoor er unieke stalenmappen zijn gemaakt.

De samenwerking met Mijnproduct.nl

Na de levering van deze mappen hebben we een enthousiaste reactie mogen ontvangen. Mr. Mønster: "De samenwerking verliep erg soepel met een prettige communicatie. Vooral het meedenken over het eindproduct en het testen van de mogelijkheden was erg fijn"

Heeft u ook interesse? Wilt u ook een nieuwe collectiemap? Klik dan hier

Stalenmappen voor Mr. Mønster

Specificaties

  • Voor de productie van deze stalenmappen hebben we onderstaande onderdelen gebruikt
  • Grafisch grijsbord dikte 2.4 mm
  • Behang van Mr. Mønster in 5 verschillende patronen
  • Een 4 - D 52 mm capaciteit ringbandmechaniek
  • Productie aantal van 10 stuks
  • Formaat is 340 mm (hoog) x 845 mm (breed) rug 75 mm
  • Stalen formaat is 325 mm (hoog) x 325 mm (hoog)
Stalenmappen voor Mr. Mønster

Zoekt u ook een oplossing voor uw collectie? 

Uw collectie of stalen presenteren vraagt altijd een maatwerk oplossing. Wilt u op een stijlvolle manier uw product of stalen presenteren? Kies dan voor onze maatwerk bedrukte presentatiekoffers en bedrukte presentatiemappen. Het is voor u een soort mini-winkel. Onze bedrukte kartonnen stalenmappen zijn compact, handzaam en maken het makkelijk uw presentatie met de klant succesvol te bespreken.

Logo

Over de opdrachtgever

Mr. Mønster is Deens voor Mr. Patroon. De ontwerpen zijn namelijk gebaseerd op Scandinavisch design. Bekijk het luxe designbehang dat ook nog eens 25% breder is dan standaard behang (geen 52 cm, maar 65 cm breed). Maak de keuze uit 2 structuren (fijne structuur of textiel structuur). Met zoveel verschillende kleurcombinaties zit er altijd een behang bij dat naadloos aansluit op jouw interieur. De backing is van vliesbehang, dus kan met gebruik van de juiste lijm jaren later nog makkelijk verwijderd worden. 

Maak de keuze uit behang op maat! en bezoek de site