Promotionele artikelen (Nieuw)

Gepubliceerd op 29 maart 2019Leestijd: 2 minuten

Promotieartikelen nieuw in ons assortiment

Sinds kort heeft Mijnproduct.nl een compleet assortiment van 3.000 trendy promotieartikelen en relatiegeschenken. De afgelopen jaren kregen we steeds meer vraag naar deze promotionele producten van onze relaties. Hierdoor kunt u nu alle producten met een logo bij Mijnproduct.nl aanschaffen. Presentatieartikelen zoals bedrukte ringbanden, rapportmappen, boxen en koffers worden voor ieder project voor u op maat gemaakt. Bij promotieartikelen werkt het iets anders, want er is een grote voorraad producten in het magazijn. Deze relatiegeschenken krijgen alleen nog een opdruk met uw logo of andere tekst. Hierdoor zijn de levertijden erg snel en binnen 6 werkdagen op uw adres. Heeft u interesse? Klik dan dan hier of vul het formulier in.

9158_48_bo_p-4_1554037957 (1).jpg               9390_06_bo_p2-4_1554037958 (1).jpg               1047_01_bo2_p-3_1554037958 (1).jpg

Persoonlijk advies en offerte < 24 uur

Wij hebben ervoor gekozen deze nieuwe relatiegechenken persoonlijk te verkopen i.p.v. online verkoop. Op deze manier kunnen  wij u optimiaal adviseren in de keuze naar een nieuw promotieartikel en blijven we doen waar we sterk in zijn.  We hebben de tijd en het geduld om samen met u de beste oplossing te vinden. Dat kan bij ons al snel via een telefonisch persoonlijk advies tot een bezoek aan uw bedrijf in onze regio. Wilt u de mogelijkheden bekijken in onze showroom? Dat is ook mogelijk op afspraak.

Gratis model relatiegeschenken bij order > 10 stuks

Het kosteloos aanleveren  van een model van het promotieartikel is een standaard service van Mijnproduct.nl. U kunt dan goed beoordelen hoe het nieuwe promotieartikel eruit ziet en gebruiken bij verder overleg met uw collega's en klanten. Dit is al mogelijk vanaf een order van minimaal 10 stuks. Model aanvragen? Of vul het formulier in.

Gratis PDF proef promotieartikelen < 24 uur

Aangezien u bij ons niet online deze promotieartikelen kunt kopen begrijpen wij goed dat wij moeten helpen bij de opmaak. Het uit handen geven van dit opmaakwerk heeft voor u het grote voordeel dat u niet onzeker hoeft te zijn of u de online opmaak wel goed heeft uitgevoerd. Onze opmaakafdeling ontvangt graag uw logo of andere tekst. Zij verzorgen gratis een PDF proef voor akkoord binnen 24 uur. Na uw akkoord starten we het bedrukken van het relatiegeschenk en leveren we de order binnen 6 werkdagen op uw adres. Kiest u ook voor gemak en zekerheid? Bel ons op 0229 - 76 41 46 of vul het formulier in.