Digitale rapport- en portfoliodocumenten

Digitale rapport- en portfoliodocumenten
  • Digitale rapport- en portfoliodocumenten
  • Digitale rapport- en portfoliodocumenten
  • Digitale rapport- en portfoliodocumenten
  • Digitale rapport- en portfoliodocumenten

Digitale rapport- en portfoliodocumenten

Veel scholen maken gebruik van een leerlingvolgsysteem voor de rapportage van de leerlingen. Het zelf aanpassen, aanmaken en toevoegen van diverse templates en sjablonen in de huisstijl van de school is vaak lastig. Mijnproduct.nl ondersteunt verschillende basisscholen bij het ontwikkelen van op maat gemaakte rapport- en/of portfoliodocumenten in de huisstijl van uw school. Ons gezamenlijke doel is het beheren, invullen, aanpassen en uitprinten van deze rapport- en portfoliodocumenten zo eenvoudig mogelijk te houden. Uiteraard voor elke leerkracht op elk moment te bewerken vanaf elke plaats. Wilt u meer weten?  Klik dan hier

 

Hoe werkt deze samenwerking voor uw school?

Het ontwikkelen van uw rapport- en/of portfoliodocumenten is maatwerk. Graag bespreken wij de wensen met uw team. Heeft u al een leerlingvolgsysteem en wilt u extra documenten toevoegen? Wilt u een eigen school rapportage systeem ontwikkelen? Heeft u behoefte aan nieuwe sjablonen en templates die uw leerkrachten willen gebruiken?  Al deze vragen bespreken wij graag in een afspraak. Dat kan op uw locatie of via Teams. Interesse? Bel ons op 0229 – 76 41 46.

 

Ontwerpservice voor deze school documenten

Ons team ontwikkelt een exclusief ontwerp voor school en zorgt ervoor dat uw huisstijl op alle documenten op steeds dezelfde manier worden gebruikt. Dus iedereen dezelfde templates, geen vreemde verspringen en een juiste uitlijning. Het ontwikkelen van mooie invulschema’s, speciale oefenbladen voor de onderbouw en vele andere documenten behoren tot de mogelijkheden. Samen nemen wij de wensen door en sturen u een PDF-proef voor akkoord. Na akkoord ontvangt u per mail de originele documenten voor gebruik. Neem contact met ons op en start ons gesprek.

    Gevonden waar u naar op zoek bent?

    Vraag een vrijblijvende offerte aan