Geslaagd Envelop

Geslaagd Envelop
  • Geslaagd Envelop
  • Geslaagd Envelop
  • Geslaagd Envelop
  • Geslaagd Envelop
  • Geslaagd Envelop
  • Geslaagd Envelop

Geslaagd envelop als unieke verpakking

Overhandig de diploma's aan uw leerlingen in een stevige op maat gemaakt geslaagd envelop. Verras uw leerlingen met dit bedrukte geslaagd etui in de huisstijl van uw school. Dit jaar verdienen uw leerlingen helemaal een feestelijk cadeau en een speciaal aandenken bij het afsluiten van de middelbare schoolperiode. Deze stevige envelop is geschikt voor het toevoegen van een diploma, certificaat en bijvoorbeeld een geslaagd wimpel. Zo geeft u een compleet geslaagd cadeau en zet u deze groep jongeren extra in het zonnetje in een bijzonder jaar. Dit sterke etui is meteen een goede verpakking voor het opbergen van de behaalde diploma's voor meerdere jaren.  Klik hier voor een offerte.

 

Alle geslaagd enveloppen op maat gemaakt

Voor onze examenkandidaten is het normaal al een spannende periode. Jaren hard werken en nu door het coronavirus je school zo moeten beeindigen is onwerkelijk. Laten we deze examenleerlingen extra aandacht geven en verpak hun diploma en/of certificaat in een geslaagd envelop of etui. Maak het nog mooier en voeg een unieke geslaagd wimpel toe aan dit pakket. 

mp-driehoek-blauw.jpg Geslaagd envelop | 23 cm (h) x 32 cm (b). Een ideale verpakking voor de diploma's en certificaten. Het non-woven 150 gr/m2 vlies materiaal bedrukken wij met een transferdruk opgebouwd in uw full color huisstijl. Het etui is als envelop met een klittenband sluiting afgewerkt.  Bel 0229 - 76 41 46 voor een offerte.

Andere formaten en wensen zijn natuurlijk mogelijk. Wij bespreken het graag met u persoonlijk. Andere geslaagd producten zijn bijvoorbeeld de geslaagd wimpel, de geslaagd vlag of maak een geslaagd pakket.

 

Ontwerpservice voor deze geslaagd envelop

Bij de opmaak van de geslaagd enveloppen helpen wij graag. Ons team ontwikkelt een exclusief ontwerp voor uw school. Samen nemen wij de wensen door en sturen u een PDF-proef door voor akkoord. Zo besparen wij samen veel tijd en ontstaat er een soepele en klantvriendelijke order afhandeling. Opmaak starten?

    Gevonden waar u naar op zoek bent?

    Vraag een vrijblijvende offerte aan