Geslaagd Pakket

Geslaagd Pakket
  • Geslaagd Pakket
  • Geslaagd Pakket
  • Geslaagd Pakket
  • Geslaagd Pakket
  • Geslaagd Pakket

Een Geslaagd wimpel pakket voor uw leerlingen

Maak het helemaal compleet en uniek met een geslaagd wimpel pakket voor uw leerlingen in de huisstijl van uw school. Dit jaar verdienen uw leerlingen helemaal een feestelijk cadeau en een speciaal aandenken bij het afsluiten van de middelbare schoolperiode. Met dit originele geslaagd pakket zet u deze groep jongeren extra in het zonnetje in een bijzonder jaar. Heeft u interesse? Klik hier voor een offerte.

 

Alle producten in het geslaagd pakket in uw huisstijl

Voor onze examenkandidaten is het normaal al een spannende periode. Jaren hard werken en nu door het coronavirus je school zo moeten beeindigen is onwerkelijk. Laten we deze examenleerlingen extra aandacht geven en hun diploma en/of certificaat nog mooier maken met dit geslaagd pakket. Het pakket bestaat uit de volgende onderdelen:

mp-driehoek-blauw.jpg Geslaagd wimpel | 165 cm (h) x 23 cm (b). Een origineel en feestelijk geslaagd cadeau. Het brandvertragende materiaal bedrukken we in full color en wordt afgewerkt met een stokje en koord voor het ophangen van deze wimpel.  Bel 0229 - 76 41 46 voor meer informatie.

mp-driehoek-blauw.jpg Een houte vlaggenstok | 200 cm. lengte met oranje knop in witte plastic mantel. Meteen klaar voor gebruik om het feest te beginnen. 

mp-driehoek-blauw.jpg  Een aluminium vlaggenstokhouder | Bevestig de houder op een goed zichtbare plaats waar de hele straat het kan zien. Bel 0229 - 76 41 46 of vraag een offerte.

Andere geslaagd pakketten en wensen zijn natuurlijk mogelijk. Wij bespreken het graag met u persoonlijk. Andere geslaagd producten zijn bijvoorbeeld een uniek examen kwartetspel,  de losse geslaagd wimpelde geslaagd vlag of maak een geslaagd etui in een stevige op maat gemaakte envelop waar een diploma en een vlag of wimpel in past.

 

Ontwerpservice voor een geslaagd pakket

Bij de opmaak van dit geslaagd pakket helpen wij graag. Ons team ontwikkelt een exclusief ontwerp voor uw school. Samen nemen wij de wensen door en sturen u een PDF-proef door voor akkoord. Zo besparen wij samen veel tijd en ontstaat er een soepele en klantvriendelijke order afhandeling. Opmaak starten?

    Gevonden waar u naar op zoek bent?

    Vraag een vrijblijvende offerte aan