Geslaagd Wimpel

Geslaagd Wimpel
  • Geslaagd Wimpel
  • Geslaagd Wimpel
  • Geslaagd Wimpel

Geslaagd wimpel voor uw eindexamenleerlingen

Verras uw leerlingen met een bedrukte geslaagd wimpel in de huisstijl van uw school. Dit jaar verdienen uw leerlingen helemaal een feestelijk cadeau en een speciaal aandenken bij het afsluiten van de middelbare schoolperiode. Met deze unieke bedrukte geslaagd wimpel zet u deze groep jongeren extra in het zonnetje in een bijzonder jaar. Heeft u interesse? Klik hier voor een offerte.

 

Geslaagd wimpel op maat gemaakt in uw huisstijl

Voor onze examenkandidaten is het normaal al een spannende periode. Jaren hard werken en nu door het coronavirus je school zo moeten beeindigen is onwerkelijk. Laten we deze examenleerlingen extra aandacht geven en hun diploma en/of certificaat nog mooier maken met een unieke geslaagd wimpel. De wimpel wordt compleet geleverd met een stokje en koordje, , waarmee je de wimpel eenvoudig aan een vlaggenstok kunt ophangen. De hele straat kan dan met de leerling feestvieren. 

mp-driehoek-blauw.jpg Geslaagd wimpel | 165 cm (h) x 23 cm (b). Een origineel en feestelijk geslaagd cadeau. Het brandvertragende materiaal bedrukken we in full color en wordt afgewerkt met een stokje en koord voor het ophangen van deze wimpel.  Bel 0229 - 76 41 46 of vraag een offerte.

Andere formaten en wensen zijn natuurlijk mogelijk. Wij bespreken het graag met u persoonlijk. Andere geslaagd producten zijn bijvoorbeeld de geslaagd vlaggen, maak een geslaagd pakket in een stevige op maat gemaakte envelop waar een diploma en een vlag in past of een origineel geslaagd kwartetspel van dit examenjaar.

 

Ontwerpservice voor de geslaagd wimpel

Bij de opmaak van de geslaagd wimpel helpen wij graag. Ons team ontwikkelt een exclusief ontwerp voor uw school. Samen nemen wij de wensen door en sturen u een PDF-proef door voor akkoord. Zo besparen wij samen veel tijd en ontstaat er een soepele en klantvriendelijke order afhandeling. Opmaak starten?

    Gevonden waar u naar op zoek bent?

    Vraag een vrijblijvende offerte aan