Rapportmappen PP

Rapportmappen PP
 • Rapportmappen PP
 • Rapportmappen PP
 • Rapportmappen PP
 • Rapportmappen PP
 • Rapportmappen PP
 • Rapportmappen PP
 • Rapportmappen PP
 • Rapportmappen PP
 • Rapportmappen PP

De rapportmappen PP van Mijnproduct.nl

Doorzichtige kunststof PP Rapportmappen bedrukken wij in de huisstijl van uw school. Het transparante PP materiaal zorgt ervoor dat de 1e pagina leesbaar is op de voorzijde. U kunt bijvoorbeeld de naam van een leerling op het 1e blad printen. Elke map wordt dan persoonlijker en is makkelijk terug te vinden. Bij deze rapportmap komt het ringband mechaniek door de voorzijde, waardoor het een stoere map wordt. Met een 2-rings- of 4-rings- ringband of 23-ringsringband maken wij deze bedrukte PP rapportmappen compleet.  Wilt u een offerte aanvragen? Klik dan hier

 

Tabbladen voor groep 1 t/m 8

Voor het opbergen van de rapporten van alle groepen maken wij ook kartonnen tabbladen. Een indeling van 8 tabbladen is veel toegepast, zodat groep 1 t/m groep 8 een eigen tabblad heeft. Hier kunt u alle informatie uit het leerling volg systeem opbergen. Bedrukte portfoliomappen hebben vaak een andere set indeling die uiteraard mogelijk is.  Deze tabbladen worden in uw huisstijl gemaakt. Indien u ook showtassen gaat gebruiken maken we het blad iets breder. Hierdoor blijft de tab goed zichtbaar. Wilt u meer meer informatie?

 

Ontwerpservice voor deze PP mappen

Bij de opmaak van deze bedrukte PP-rapportmappen helpen wij graag. Ons team ontwikkelt een exclusief ontwerp voor uw school. Samen nemen wij de wensen door en sturen u een PDF-proef door voor akkoord. Zo besparen wij samen veel tijd en ontstaat er een soepele en klantvriendelijke order afhandeling. Uiteraard is het mogelijk een HR drukbestand aan te leveren. Opmaak starten?

 

Kosteloos bedrukt model bij opdracht

Een kosteloos bedrukt model (full color digitaal bedrukt) bij opdracht van deze PP rapportmappen of portfoliomappen is een standaard service van Mijnproduct.nl. U kunt dan goed beoordelen hoe de map eruit komt te zien en gebruiken bij verder overleg met uw collega's en klanten. Na uw akkoord gaan we graag verder met de productie van de PP bedrukte rapportmappen. Model aanvragen?

 

Rapportmap van Karton of PP

Onze rapportmappen produceren wij van het materiaal karton of het doorzichtige kunststof PP. Beide materialen kunnen tegen een stootje en zijn geschikt om voor scholen te gebruiken als rapportmap of portfoliomap. Een Rapportmap PP heeft een smalle rug, waardoor het weinig ruimte inneemt in de kast. Wilt u toch een kartonnen Rapportmap? Klik dan hier voor meer informatie.

  Gevonden waar u naar op zoek bent?

  Vraag een vrijblijvende offerte aan