Schrijfblokken bedrukken

Schrijfblokken bedrukken
  • Schrijfblokken bedrukken
  • Schrijfblokken bedrukken
  • Schrijfblokken bedrukken
  • Schrijfblokken bedrukken

Schrijfblokken bedrukken met Mijnproduct.nl

Schrijfblokken bedrukken wij op 80 grams papier en worden belijmd op een stevig onderbord van 600 grams karton. Deze bedrukte schrijfblokken kunnen we  v.z.v. een luxe 250 grams bedrukte omslag als voorzijde. We bedrukken de schrijfblokken in uw huisstijl inclusief logo, zodat u tijdens opleidingen, cursussen en seminars een complete presentatie heeft. Onze bedrukte schrijfblokken produceren wij in de formaten A4, A5 en A6. Graag kiezen we samen met u de beste oplossing voor uw bedrukte schrijfblok.  Wilt u advies en een offerte aanvragen? Klik dan hier

 

Toepassingen voor bedrukte schrijfblokken

Onze bedrukte schrijfblokken hebben diverse toepassingen. Een paar voorbeelden zijn: bureau-onderleggers, hotelbloks, kelnerbloks, congresbloks en mousepadbloks. Elke toepassing heeft een andere indeling qua aantal vel binnenwerk. Dit varieert vanaf 10 vel tot en met 100 vel binnenwerk. Wilt u een persoonlijk advies? Bel ons op 0229 – 76 41 46.

 

Ontwerpservice voor de schrijfblokken

Voor het drukken van deze schrijfblokken verzorgen wij graag de opmaak. Ons team ontwikkelt een exclusief ontwerp voor uw bedrijf of school. Samen nemen wij de wensen door en sturen u een PDF-proef voor akkoord. Zo besparen wij samen veel tijd en ontstaat er een soepele en klantvriendelijke order afhandeling. Neem contact met ons op en start de opmaak.

    Gevonden waar u naar op zoek bent?

    Vraag een vrijblijvende offerte aan