Tabbladen voor rapportmappen

Tabbladen voor rapportmappen
  • Tabbladen voor rapportmappen
  • Tabbladen voor rapportmappen
  • Tabbladen voor rapportmappen
  • Tabbladen voor rapportmappen
  • Tabbladen voor rapportmappen
  • Tabbladen voor rapportmappen

Bedrukte tabbladen voor Rapportmappen en Portfoliomappen

Voor vele basisscholen in Nederland mogen wij de tabbladen voor de rapport- en portfoliomappen maken. Deze bedrukken wij in de huisstijl van de school passend bij uw mappen. Uiteraard laten we dat graag zien in een offerte, waarbij afwijkende maten, materialen en indelingen mogelijk zijn. Klik hier voor een offerte.  

 

Tabbladen voor groep 1 t/m 8

Voor het opbergen van de rapporten van alle groepen maken wij de kartonnen tabbladen op maat. Een indeling van 8 tabbladen is veel toegepast, zodat groep 1 t/m groep 8 een eigen tabblad heeft. Hier kunt u alle informatie uit het leerling volg systeem opbergen. Voor een portfoliomap is er wellicht een andere indeling gewenst wat uiteraard bij Mijnproduct.nl mogelijk is. Deze tabbladen worden in uw huisstijl gemaakt. Indien u ook showtassen gaat gebruiken maken we het blad iets breder. Hierdoor blijft de tab goed zichtbaar. Wilt u meer weten? 

 

Ontwerpservice voor deze tabbladen

Bij de opmaak van deze bedrukte tabbladen helpen wij graag. Ons team ontwikkelt een exclusief ontwerp voor de map en tabbladen. Samen nemen wij de wensen door en sturen u een PDF-proef door voor akkoord. Zo besparen wij samen veel tijd en ontstaat er een soepele en klantvriendelijke orderafhandeling. Vraag een vrijblijvende offerte aan of bel ons 0229 - 76 41 46. Heeft u ook interesse in onze rapportmappen karton en rapportmappen PP?  Bezoek de pagina's en vraag een offerte aan.

 

Bedrukt referentiemodel bij opdracht

Een kosteloos bedrukt referentiemodel bij opdracht van deze bedrukte tabbladen is een standaard service van Mijnproduct.nl. U kunt dan goed beoordelen hoe de tabbladen eruit zien en gebruiken bij verder overleg met uw collega's en klanten. Na uw akkoord gaan we graag verder met de productie van deze bedrukte tabbladen. Wilt u een referentiemodel ontvangen?

 

    Gevonden waar u naar op zoek bent?

    Vraag een vrijblijvende offerte aan