Rapportomslagen PP

Rapportomslagen PP
  • Rapportomslagen PP
  • Rapportomslagen PP
  • Rapportomslagen PP
  • Rapportomslagen PP
  • Rapportomslagen PP
  • Rapportomslagen PP

Bedrukte rapportomslagen van Mijnproduct.nl

PP- transparante rapportomslagen, kartonnen rapportmappen en schoolmappen drukken wij in de huisstijl van uw school. Het PP(polypropyleen) materiaal is erg sterk en duurzaam. Hierdoor wordt het vaak toegepast als rapportmap voor meerdere jaren. Deze dunne pp-rapportomslagen nemen weinig ruimte in beslag en zijn incl. een snelhechter of mechaniek. Wilt u meer informatie?

          

Materiaal keuzes voor PP rapportomslagen

Onze bedrukte rapportomslagen maken wij uit het materiaal PP. Dit is leverbaar in een transparante en witte uitvoering. Deze transparante PP rapportomslag heeft het grote voordeel dat de 1e pagina goed doorschijnt en leesbaar wordt. Het voordeel voor uw school is een besparing op de drukkosten en bovendien kan er een beperkt aantal rapportomslagen worden aangeschaft (vanaf 10 stuks mogelijk). De meeste schoolomslagen worden wel bedrukt en dat is bij ons uiteraard mogelijk in de stijl van uw school. Graag presenteren wij onze modellen aan u. Interesse voor een afspraak?

 

Ontwerpservice voor deze PP mappen

Bij de opmaak van deze bedrukte PP-rapportomslagen helpen wij graag. Ons team ontwikkelt een exclusief ontwerp voor uw school. Samen nemen wij de wensen door en sturen u een PDF-proef door voor akkoord. Zo besparen wij samen veel tijd en ontstaat er een soepele en klantvriendelijke order afhandeling. Heeft u ook interesse in onze promotionele artikelen voor de school?

 

Kosteloos bedrukt model bij opdracht

Een kosteloos bedrukt model (full color digitaal bedrukt) bij opdracht van deze PP rapportomslagen is een standaard service van Mijnproduct.nl. U kunt dan goed beoordelen hoe de map eruit komt te zien en gebruiken bij verder overleg met uw collega's en klanten. Na uw akkoord gaan we graag verder met de productie van de PP bedrukte rapportmappen. Bel ons op voor advies 0229 - 76 41 46

 

 

    Gevonden waar u naar op zoek bent?

    Vraag een vrijblijvende offerte aan