Bloeipotloden

Bloeipotloden
  • Bloeipotloden
  • Bloeipotloden
  • Bloeipotloden
  • Bloeipotloden

Gegraveerde bloeipotloden bij Mijnproduct.nl

U kunt de bloeipotloden laten graveren met een bedrijfsnaam, bedrijfslogo of slogan. De afmeting van het logo of de slogan bepaalt wat de mogelijkheden zijn voor de gravering. Neem hier gerust even contact met ons over op. Bloeipotloden met een eigen gravering zijn te bestellen vanaf 500 stuks. De levertijd bedraagt 4-5 weken. Bij gravering kan er per 500 potloden 1 soort zaadjes gekozen worden. 

 

Het bloeipotlood

Bloeipotloden zijn duurzaam gemaakt van verantwoord hout en een vulling van klei, met standaard een groen dopje van biologisch afbreekbaar materiaal waar de zaadjes inzitten. Door het stompje van het potlood in een bloempotje met aarde te zetten en water te geven, groeien er vanzelf vrolijke bloemen, verse kruiden of groenten uit. We bieden hierbij de keuze uit 10 soorten zaden: Zonnebloem, Vergeet-me-nietjes, Chia, Madeliefje, Anjer, Tijm, Basilicum, Koriander, Salie en Cherrytomaatjes. Wilt u meer weten? Of bekijk onze kerstkaarten en nieuwe kersthangers. Bel ons op 0229-764146.

 

Ontwerpservice voor bloeipotloden

Voor het drukken van deze bloeipotloden verzorgen wij graag de opmaak. Ons team ontwikkelt een exclusief ontwerp voor uw bedrijf of school. Samen nemen wij de wensen door en sturen u een PDF-proef voor akkoord. Zo besparen wij samen veel tijd en ontstaat er een soepele en klantvriendelijke order afhandeling. Neem contact met ons op en start de opmaak.

    Gevonden waar u naar op zoek bent?

    Vraag een vrijblijvende offerte aan