Confetti bloeikaart

Confetti bloeikaart
  • Confetti bloeikaart
  • Confetti bloeikaart
  • Confetti bloeikaart
  • Confetti bloeikaart

Bedrukte confetti bloeikaart bij Mijnproduct.nl

U kunt deze bedrukte confettikaarten gebruiken om een wens, spreuk of uitnodiging gebruiken. U kunt uw personeel, klant of leerling laten weten dat u trots bent hoe zij in deze tijd hun schouders er onder zetten en verder gaan. Zodra de kaart is ontvangen wordt de confetti in de aarde gestopt en na enige tijd groeien er fleurige bloemen uit. Dubbele aandacht dus! Voor meer informatie klik hier

De confetti bloeikaart

De confetti bloeikaarten zijn gemaakt van bloeipapier, dit is duurzaam papier van gerecyclede oude kranten of katoen resten waar bloemen, groente of kruiden-zaadjes in verwerkt zijn. Als de kaart ontvangen is wordt er natuurlijk eerst gekeken naar de uitnodiging, wens of tekst  van de verzender. De confetti die bij de kaart zit wordt in de aarde gelegd en na enige tijd groeien er fleurige bloemen, kruiden of lekkere groentes uit. De bloeikaarten zijn als enkele kaart en gevouwen kaart te bestellen in de formaten A5, A6 en A7. Kaarten op A6-formaat worden geleverd met standaard witte ecologische enveloppen.
In plaats van de confettie bloeikaart kunt u ook kiezen voor het bloeivisitekaartje, de bloeikaart of het bloeipotlood. Wilt u meer weten? Bel ons op 0229-764146.

Ontwerpservice voor deze kaarten

Voor het drukken van deze bedrukte confettikaarten op bloeipapier verzorgen wij graag de opmaak. Ons team ontwikkelt een exclusief ontwerp voor uw bedrijf of school. Samen nemen wij de wensen door en sturen u een PDF-proef voor akkoord. Zo besparen wij samen veel tijd en ontstaat er een soepele en klantvriendelijke order afhandeling. Neem contact met ons op en start de opmaak.

    Gevonden waar u naar op zoek bent?

    Vraag een vrijblijvende offerte aan