Bedrukte regenhoes rugzak

Bedrukte regenhoes rugzak
  • Bedrukte regenhoes rugzak
  • Bedrukte regenhoes rugzak
  • Bedrukte regenhoes rugzak

Bedrukte regenhoes voor je rugzak bij mijnroduct.nl

Het voordeel van deze waterbestendige hoes voor bescherming van je rugtas is dat deze hoes ook nog eens reflecterende strepen heeft. Dus in het donker of schemer ben je goed zichtbaar in het wegverkeer. Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op.

Toepassingen van deze waterbestendige hoes

Deze hoes kan goed cadeau worden gedaan aan leerlingen van scholen of aan personeelsleden van bedrijven ter promotie van het naar kantoor komen op de fiets of lopend. Ook is dit een heel mooi geschenk aan mensen die een reis geboekt hebben. Of wat dacht je van wandelgroepen en fietsgroepen? Kortom voor vele doelgroepen is dit een heel leuk, bruikbaar, origineel en veilig geschenk. Voor meer informatie klik hier

Ontwerpservice voor deze kaarten

Voor het drukken van deze waterbestendige hoes verzorgen wij graag de opmaak. Ons team ontwikkelt een exclusief ontwerp voor uw bedrijf of school. Samen nemen wij de wensen door en sturen u een PDF-proef voor akkoord. Zo besparen wij samen veel tijd en ontstaat er een soepele en klantvriendelijke order afhandeling. Neem contact met ons op en start de opmaak.

    Gevonden waar u naar op zoek bent?

    Vraag een vrijblijvende offerte aan