Mousepadblok bedrukken

Mousepadblok bedrukken
  • Mousepadblok bedrukken
  • Mousepadblok bedrukken

Mousepadblok bedrukken met Mijnproduct.nl

Mousepadbloks en muismatten bedrukken wij op 80 grams wit papier en hebben een onderzijde van antislip karton. Deze bedrukte muismatten zijn v.z.v. afgeronde hoeken en drukken wij in uw huisstijl inclusief logo. Uw boodschap en reclame is continu onder de aandacht van uw klant. Onze bedrukte mousepadbloks produceren wij in het formaat 220 mm x 200 mm en u kunt kiezen uit 25 of 50 vel. Graag kiezen we samen met u de beste oplossing voor uw bedrukte mousepadblok. Wilt u advies en een offerte aanvragen? Klik dan hier

 

Toepassingen voor mousepadbloks drukken

Muismatten en mousepadbloks drukken heeft diverse toepassingen. Een paar voorbeelden zijn: als muismat op kantoor voor het maken van notities, een mousepadblok  als planbord of agenda of dit mousepadblok gebruiken als tekenblok voor kinderen. Elke toepassing heeft een andere indeling qua aantal vel binnenwerk. Wilt u een persoonlijk advies? Bel ons op 0229 – 76 41 46.

 

Ontwerpservice voor de bedrukte mousepadbloks

Voor het drukken van deze muismatblokken verzorgen wij graag de opmaak. Ons team ontwikkelt een exclusief ontwerp voor uw bedrijf of school. Samen nemen wij de wensen door en sturen u een PDF-proef voor akkoord. Zo besparen wij samen veel tijd en ontstaat er een soepele en klantvriendelijke order afhandeling. Neem contact met ons op en start de opmaak.

    Gevonden waar u naar op zoek bent?

    Vraag een vrijblijvende offerte aan