Schoolkalender drukken

Schoolkalender drukken
  • Schoolkalender drukken
  • Schoolkalender drukken
  • Schoolkalender drukken
  • Schoolkalender drukken

Schoolkalenders bedrukken bij Mijnproduct.nl

Uw schoolkalender, activiteitenkalender of jaarkalender laten makenontwerpen en drukken is heel eenvoudig bij Mijnproduct. Geef uw leerlingen een bedrukte schoolkalender waar alle belangrijke school informatie duidelijk op staat. Deze traditionele kalender waarderen de ouders enorm als alternatief voor de digitale kalender op de website. Na ontvangst van uw schoollogo, foto's en andere wensen maken wij een grafisch ontwerp voor uw schoolkalender. U ontvangt van ons een invulformulier waar u zelf alle activiteiten zelf kunt invoeren in de jaarkalender. Na uw akkoord op de PDF proef starten wij de productie in het gewenste aantal. Wilt u meer weten? Klik dan hier

 

Toepassingen voor het bedrukken van een schoolkalender

Onze bedrukte jaarkalenders hebben diverse toepassingen. Het is de perfecte manier om ouders en leerlingen te informeren over vakantiedagen, studiedagen en belangrijke gesprekken. De kalender heeft een mooie metalen haak, waardoor deze eenvoudig in de keuken of kamer kan worden opgehangen en altijd in beeld is. Natuurlijk is het ook een leuk cadeau bij het begin van het schooljaar.  Wij kunnen de kalenders ook personaliseren met de naam van elke leerling op elk blad. Wilt u een persoonlijk advies? Bel ons op 0229 – 76 41 46.


Ontwerpservice voor de schoolkalenders

Voor het drukken van deze schoolkalenders verzorgen wij graag de opmaak. Ons team ontwikkelt een exclusief ontwerp voor uw school. Samen nemen wij de wensen door en sturen u een PDF-proef voor akkoord. Zo besparen wij samen veel tijd en ontstaat er een soepele en klantvriendelijke order afhandeling. Neem contact met ons op en start de opmaak.

 

    Gevonden waar u naar op zoek bent?

    Vraag een vrijblijvende offerte aan