Tekenkaart bedrukken

Tekenkaart bedrukken
  • Tekenkaart bedrukken
  • Tekenkaart bedrukken
  • Tekenkaart bedrukken

Koop uw bedrukte tekenkaart bij Mijnproduct.nl

Het voordeel van deze bedrukte tekenkaart is dat deze kaart heel eenvoudig bij u is te houden. Het heeft het formaat van een creditcard en past dus uitstekend in uw portemonnee. De tekenkaart is gemakkelijk in gebruik en geschikt voor mens en dier. U kunt de bedrukte tekenkaart ook als visitekaartje gebruiken, bedrukt met uw gegevens en uw logo.  Meer weten? Klik hier

Tekenkaart voor scholen

Het is heel belangrijk dat een teek zo snel mogelijk wordt verwijderd. Het is daarom verstandig de tekenkaart altijd bij de hand te hebben. Als u de tekenkaart bij u heeft tijdens boswandelingen, schoolreisjes en sportactiviteiten buiten kunt u altijd direct de teek verwijderen. De kaart kan ook gebruikt worden bij het verwijderen van nimfen (kleine jonge teken) en wespenangels. Hoe sneller de teek verwijderd wordt, hoe kleiner de kans op besmetting met lyme aanwezig is.

Voor scholen hebben wij bovendien een leuke educatieve Tekenquiz beschikbaar die u kunt combineren in een les. De tekenkaart is een functioneel promotie product voor uw school. Offerte aanvragen?

Waarom een bedrukte tekenkaart aanschaffen?

Teken zijn er het hele jaar door. Zodra de temperatuur boven de 5 tot 10 °C komt, kunnen ze actief worden. De meeste mensen worden gebeten in de periode van maart tot en met oktober. 

De tekenkaart is een praktisch hulpmiddel bij de verwijdering van teken. Anders dan de traditionele tekentang of pincet is de mogelijkheid om de lyme-teek samen te knijpen of te verdrukken niet aanwezig. De tekenkaart zorgt er verder voor dat het besmette bloed van de teek niet terug vloeit in het slachtoffer'. De kaart heeft ook een inkeping om nimfen en wespenangels te verwijderen. De tekenkaart kan ook bij huisdieren worden gebruikt. U kunt uw tekenkaart bedrukken met uw eigen logo.

Het RIVM heeft onlangs laten weten dat de tekenpopulatie enorm zal groeien. Er wordt verwacht dat dit ongeveer 1 miljoen tekenbeten zijn, waarvan er 225.000 zieke teken zullen zijn.

Op de achterkant van het kaartje staat de standaard gebruiksaanwijzing, de voorkant is te drukken met eigen logo, bedrijfsgegevens, visitekaartgegevens etc.  De minimale afname van deze tekenkaart is 250 stuks.

Ontwerpservice voor deze tekenkaarten

Voor het drukken van deze tekenkaarten verzorgen wij graag de opmaak. Ons team ontwikkelt een exclusief ontwerp voor uw bedrijf of school. Samen nemen wij de wensen door en sturen u een PDF-proef voor akkoord. Zo besparen wij samen veel tijd en ontstaat er een soepele en klantvriendelijke order afhandeling. Neem contact met ons op en start de opmaak. Bel 0229 - 76 41 46

    Gevonden waar u naar op zoek bent?

    Vraag een vrijblijvende offerte aan