Ventilator of waaier

Ventilator of waaier
  • Ventilator of waaier
  • Ventilator of waaier
  • Ventilator of waaier
  • Ventilator of waaier
  • Ventilator of waaier
  • Ventilator of waaier

Ventilator of waaier bedrukt met uw logo bij Mijnproduct.nl

Draagbare ventilatoren  of waaiers kunt u laten personaliseren. Zo hebben wij een draagbare ventilator of een ventilator voor in de tas waar u uw logo op kunt laten bedrukken, of handwaaiers die met volledig eigen ontwerp kunnen worden gemaakt. Dit zijn fijne en handige producten tijdens warme dagen. U blijft op deze manier op een leuke manier onder de aandacht bij uw relatie. Graag kiezen we samen met u de beste oplossing voor uw bedrijf of school.  Wilt u advies en een offerte aanvragen? Klik dan hier

Draagbare producten om de warmte te verdrijven

We hebben draagbare ventilatoren in verschillende formaten. Zo kunt u een sterke ventilator gebruiken voor op een tafel, bureau of in de hand. De kleine tasventilator kunt u overal mee naar toe nemen door zijn kleine formaat. De handwaaier blijft ook een gewild product vanwege zijn gezellige uitstraling. Hiermee krijg je meteen het vakantiegevoel en deze zijn ook heel erg makkelijk mee te nemen onderweg. De waaiers kunt u volledig laten personaliseren.  Wilt u een persoonlijk advies? Bel ons op 0229 – 76 41 46.

Ontwerpservice voor de speelkaarten

Voor het drukken van deze ventilatoren en waaiers verzorgen wij graag de opmaak. Ons team ontwikkelt een exclusief ontwerp voor uw bedrijf of school. Samen nemen wij de wensen door en sturen u een PDF-proef voor akkoord. Zo besparen wij samen veel tijd en ontstaat er een soepele en klantvriendelijke order afhandeling. Neem contact met ons op en start de opmaak.

    Gevonden waar u naar op zoek bent?

    Vraag een vrijblijvende offerte aan