Luchtzuiverende Planten

Luchtzuiverende Planten
 • Luchtzuiverende Planten
 • Luchtzuiverende Planten
 • Luchtzuiverende Planten
 • Luchtzuiverende Planten
 • Luchtzuiverende Planten
 • Luchtzuiverende Planten
 • Luchtzuiverende Planten
 • Luchtzuiverende Planten
 • Luchtzuiverende Planten

Luchtzuiverende planten als relatiegeschenk

Geef uw klant, medewerker, of relatie een bak verse lucht. Met deze planten verpakt in een houten kist geeft u een uniek en origineel geschenk. Op de werkplek, op de balie, thuis of op school zuiveren de planten de lucht en verbeteren het klimaat. Deze plantenbox is daarmee een duurzaam geschenk waarmee je elke (werk-) plek op groene wijze verfrist. De unieke box is gemaakt van 100% duurzame materialen en wordt CO2-neutraal geproduceerd. Wilt u een kleinere versie versturen die door de brievenbus past? Kijk dan snel naar onze brievenbusBox met planten.

Hoe werkt het?

De planten zijn verpakt in een houten (wijn) kist. Deze unieke box is de verzendverpakking, plantenbak en waterreservoir in één en zorgt ervoor dat er geen extra afval is. Dankzij dit 3-in-1 ontwerp geniet je lange tijd van frisse, groene planten die maar één keer per maand water nodig hebben. Er kan namelijk 1,8 liter water onderin het waterreservoir. De planten nemen dit water op wanneer ze dorst hebben. Dus ook mensen zónder groene vingers genieten maandenlang van dit (relatie)geschenk en met een opdruk van het bedrijfslogo blijft jouw organisaties maandenlang in beeld. Klik hier voor een offerte.

Wat zijn de mogelijkheden?

Deze planten als relatiegeschenk kunnen wij graveren met jouw logo, een slogan of andere tekst op de houtenkist. Na aanlevering van deze informatie maken we eerst een PDF proef voor akkoord. Zo krijgt u vooraf een compleet beeld hoe het er als geheel uit ziet. U kunt ook een persoonlijke boodschap toevoegen. Wij printen dit bericht op de informatiekaart die bovenop de kist ligt.

De luchtzuiverende planten leveren wij in 3 versies. De kleinste versie is Medium (box is 27x13x13 cm) met twee planten. Vervolgens de Large versie (box is 41x13x13 cm)  en Extra Large versie (box is 56x20x20 cm) met beide 3 planten.

Alle versies zijn het gehele jaar leverbaar en kunnen we versturen naar  één adres, maar ook naar individuele adressen, zoals bijvoorbeeld van uw medewerkers of relaties.

Qua opdruk kunt u ook kiezen uit een aantal standaard teksten die wij al voor u hebben bedacht, zoals bijvoorbeeld: Bedankt, Beterschap en Gefeliciteerd. We hebben er nog meer, dus bel ons op voor informatie en de mogelijkheden. De levertijd van deze planten in een houtenbox varieert van 3-4 werkdagen voor de standaard opdruk tot ongeveer 10-12 werkdagen voor uw unieke opdruk met logo, tekst en andere creatieve ideeën. Bel 0229 – 764 146.

 

  Gevonden waar u naar op zoek bent?

  Vraag een vrijblijvende offerte aan