Siliconen kaarthouder

Siliconen kaarthouder
  • Siliconen kaarthouder
  • Siliconen kaarthouder
  • Siliconen kaarthouder
  • Siliconen kaarthouder
  • Siliconen kaarthouder
  • Siliconen kaarthouder

Siliconen kaarthouders bedrukken met uw logo bij Mijnproduct.nl

Deze siliconen kaarthouders kunnen volledig worden gepersonaliseerd. Deze kaarthouders worden geproduceerd met een all-over print of in de kleur van uw logo. De siliconen kaarthouders worden eenvoudig bevestigd met 3M tape aan de achterzijde van de smartphone. Graag kiezen we samen met u de beste oplossing voor uw bedrukte siliconen kaarthouder.  Wilt u advies en een offerte aanvragen? Klik dan hier

 

Meerdere toepassingen voor siliconen kaarthouders

Wij hebben diverse soorten siliconen kaarthouders. Zo kunt u kiezen voor een een siliconen kaarthouder, een siliconen kaarthouder met handige standaard voor je telefoon die tevens te gebruiken is als kabel-organizer of een siliconen kaarthouder met omhangkoord. Het is de perfecte reclamedrager om een nieuw product of logo te introduceren. Natuurlijk is het ook een leuk cadeau bij een jubileum, open dag of beurs. Wilt u een persoonlijk advies? Bel ons op 0229 – 76 41 46.

 

Ontwerpservice voor de siliconen kaarthouders

Voor het drukken van deze kaarthouders verzorgen wij graag de opmaak. Ons team ontwikkelt een exclusief ontwerp voor uw bedrijf of school. Samen nemen wij de wensen door en sturen u een PDF-proef voor akkoord. Zo besparen wij samen veel tijd en ontstaat er een soepele en klantvriendelijke order afhandeling. Neem contact met ons op en start de opmaak.

    Gevonden waar u naar op zoek bent?

    Vraag een vrijblijvende offerte aan