Rapportmappen & Portfoliomappen op maat bedrukken in Hoorn

Bent u op zoek naar bedrukte rapportmappen of portfoliomappen voor uw school in Hoorn? Dan bent u bij Mijnproduct.nl aan het juiste adres! Wij kunnen namelijk uw rapportmappen, schoolmappen en portfoliomappen op maat bedrukken in de huisstijl van uw school in Hoorn.

Mijnproduct.nl is hét adres voor alle soorten mappen en bijbehorende producten voor zowel het bedrijfsleven als verschillende scholen. Bij ons kunt u onder meer terecht voor ringbanden, ordners en multomappen die wij bedrukken in de huisstijl van uw school of bedrijf in Hoorn. We bieden u altijd een compleet traject, waarbij het goed is om te weten dat we ook het productieproces volledig in eigen handen hebben. Na uw aanvraag bellen wij u op voor een kort gesprek waarin we de wensen van uw school doornemen. Vervolgens ontvangt u een begroting, inclusief de ontvangst van vrijblijvende modellen. Na uw akkoord starten we de opmaak van de rapportmappen of portfoliomappen. Van het maken van een passend ontwerp tot uiteindelijk de aflevering ervan op uw school of bedrijf kunt u dus vertrouwen op onze kennis en expertise.

De A4-rapportmappen en portfoliomappen worden het meest gebruikt in het materiaal karton of het doorzichtige PP. Het toevoegen van een rugvenster die geschikt is voor een naamkaartje van de leerling maakt de rapportmap en portfoliomap compleet. U kunt de map dan eenvoudig terugvinden in de kast. Met een 2-rings- of 4-rings- ringband maken wij deze bedrukte rapportmappen compleet.

Tabbladen voor rapportmappen en schoolmappen groep 1 t/m 8 in Hoorn

Voor het opbergen van de rapporten en portfoliodocumenten van alle groepen op uw school in Hoorn maken wij ook op maat gemaakte kartonnen tabbladen. Een indeling van 8 tabbladen is veel toegepast, zodat groep 1 t/m groep 8 een eigen tabblad heeft. Hier kunt u alle informatie uit het leerlingvolgsysteem opbergen. Bedrukte portfoliomappen hebben vaak een andere set indeling, die uiteraard mogelijk is.  Alle tabbladen worden in uw huisstijl gemaakt. Indien u ook showtassen gaat gebruiken, maken we het blad iets breder. Hierdoor blijft de tab goed zichtbaar in de map.

Ontwerpservice voor rapportmappen en portfoliomappen op maat in Hoorn

Een kosteloos bedrukt model (full color digitaal bedrukt) bij opdracht van onze maatwerk rapportmappen en portfoliomappen is een standaard service van Mijnproduct.nl. U kunt dan goed beoordelen hoe de map eruit komt te zien en gebruiken bij verder overleg met uw collega's en klanten. Na uw akkoord gaan we graag verder met de productie van de bedrukte rapportmappen en portfoliomappen op maat voor uw school in Hoorn.

Mijnproduct.nl is uw partner in Hoorn

Of u nu op zoek bent naar bedrukte rapport- of portfoliomappen voor een kleine school, een grote school of een bedrijf, bij ons bent u altijd op de juiste plek. We leveren de rapportmappen in iedere gewenste oplage en daarnaast ook nog eens razendsnel. Binnen korte tijd na goedkeuring van de offerte mag u uw bedrukte rapport- en schoolmappen verwachten. Uiteraard staan we altijd klaar om u te woord te staan. Met onze jarenlange expertise zijn we er zeker van dat ook u helemaal tevreden zult zijn met uw prachtige bedrukte rapportmappen en schoolmappen van Mijnproduct.nl.

Gerelateerde diensten