Welke soorten bedrukte ringbanden op maat gemaakt zijn er?

Gepubliceerd op 16 februari 2023 Leestijd : 4 minuten

Van een mooie presentatie van uw nieuwe producten, een compleet overzicht van uw assortiment met prijslijst, het opbergen van een rapport tot het presenteren van een uitgebreide portfolio. Dit zijn een paar voorbeelden van de toepassingen die mogelijk zijn met bedrukte ringbanden.  Deze ringbandmappen geven we verschillende namen zoals bijvoorbeeld rapportmappen, portfoliomappen, polismappen, verzekeringsmappen en makelaarsmappen. Iedere gebruik heeft weer een andere oplossing en maken wij op maat in uw huisstijl.  Er zijn veel verschillende soorten bedrukte ringbanden. Ze worden vaak door elkaar gehaald, omdat ze erg op elkaar kunnen lijken. In deze blog gaan wij u vertellen waar we de ringbanden voor gebruiken en welke soorten wij voor u kunnen produceren.

Waarvoor kunt u onze bedrukte ringbanden gebruiken?

Ringbanden hebben verschillende functies, eigenlijk zijn de opties oneindig. U kunt onze bedrukte ringbanden onder andere gebruiken als u informatie over uw bedrijf, vereniging of school wilt sturen en deze netjes wilt presenteren in een map met ringband. Een ander voorbeeld is een bedrukte map die u meegeeft aan nieuwe werknemers met hierin het contract en alle informatie over het bedrijf.  Of een makelaarsmap met hierin alle informatie over de aankoop incl. alle zaken die de klant rondom het nieuwe huis nog moet organiseren.  Ringbanden zijn zeer geschikt voor het opbergen van onderzoeksrapporten, schoolrapporten en portfolio’s. Ze zorgen vooral voor een duidelijk overzicht compleet in uw huisstijl waardoor alles netjes en compleet bij elkaar blijft. De mappen zijn er in veel soorten, maten en uitvoeringen. Zo zijn er enorm veel mogelijkheden met onze bedrukte ringbanden.

Bedrukte Ringbanden & Bedrukte Klappers

Bedrukte ringbanden en klappers worden gebruikt voor de presentatie, promotie en informatie over uw bedrijf, school of vereniging. De meeste 2-slag mappen zijn geschikt voor een A4 inhoud en hebben een 2 -of 4-rings ringbandmechaniek. Dit product maken wij volledig op maat vanaf een bestelling vanaf 10 stuks. Er zijn verschillende materialen zoals karton, PP, PVC , hout en aluminium.  De druktechnieken die wij kunnen uitvoeren zijn zeer uitgebreid en afhankelijk van de aantallen en uw budget. De verschillende opties zijn: offset druk, digitale druk, zeefdruk, foliedruk, UV spot, praegen en nog veel meer.

3-slag ringbanden

Deze speciale ringbandmappen worden op maat gemaakt in uw huisstijl en gewenste formaat, zoals bijvoorbeeld A4 staand of A4 liggend. Andere formaten en indelingen zijn uiteraard ook mogelijk. De 3-slag ringbandmappen hebben een extra klep waarin de magneetsluiting gemonteerd wordt en uw map netjes sluit. Om de map extra luxe te maken zijn de zijkanten (rugzijdes) van de map gefreesd. Dit zorgt ervoor dat het er nog mooier uitziet. Het materiaal die we bij deze uitvoering kiezen is karton die we omplakken met het drukwerk in uw huisstijl. Dit drukwerk beschermen we met een laminaat die er in verschillende uitvoeringen is. De laminaat keuzes zijn glans, mat, linnen, krasvast map en softtouch mat. Wilt u voorbeelden ontvangen?

Portfoliomappen

Portfoliomappen zorgen voor een overzichtelijke presentatie van uw werk. Er zijn diverse toepassingen, zoals een projectverslag, nieuw assortiment op papier of een overzicht en presentatie van alle werkjes van de leerlingen. Wij bedrukken deze portfoliomappen in uw huisstijl in alle gewenste formaten. Veel basisscholen maken gebruik van onze portfoliomappen door een combinatie te maken tussen een rapport en portfolio. Door verschillende toepassingen zijn er meerdere materialen mogelijk zoals karton en PP.  

Rapportmappen

Rapportmappen voor basisscholen zijn erg populair en bedrukken wij in de huisstijl van uw school. De mappen zijn geschikt voor A4-formaat en worden gemaakt van karton of het doorzichtige kunststof PP. Beide materialen zijn stevig en kunnen tegen een stootje, waardoor de map na 8 jaar nog steeds gebruikt kan worden. Deze mappen worden vaak gemaakt incl. een rugvenster waar een naamkaartje van de leerling in past. Verder kunt u zo’n rapportmap uitbreiden met bedrukte tabbladen, zodat de indeling en inhoud makkelijk te vinden is. Samen met uw team maken we een uniek ontwerp voor uw school incl. een bedrukt model voor akkoord.

Doosbanden

Deze luxe doosbanden en doosmappen maken wij op maat en uiteraard in uw huisstijl. Een nieuwe opbergbox die uw producten en diensten nog beter onder de aandacht brengt. Deze presentatie box is rondom gesloten en sluit d.m.v. 2 sets stevige magneten. Hierdoor zijn ze geschikt om losse documenten voor bijvoorbeeld een presentatie netjes op te bergen en bij elkaar te houden. Een brochure, jaarverslag en notities samen met een schrijfblok, pen en memoblok, het kan allemaal.

Doosringbanden

De ideale combinatie van twee producten. Het is een presentatiebox samen met een ringbandmechaniek. Deze unieke doosringband bedrukken wij in uw huisstijl en werken we af met een stevig laminaat. In de box passen eenvoudig een losse pen, schrijfblok, memo’s en USB-stick. We maken dit product op maat en kunnen de capaciteit van dit vak naar wens aanpassen. Het ringbandmechaniek monteren wij boven op de klep, zodat losbladige informatie netjes bij elkaar blijft. De doosringbanden worden vaak gebruikt bij (interne) opleidingen, seminars en beurzen. Met dit product maak je echt een goede professionele indruk.

Zorgmappen

Zorgmappen horen bij uw professionele uitstraling. Ze zijn perfect om informatie voor patiënten in op te bergen en uiteindelijk aan de patiënt mee te geven. Is er behoefte voor zorgmappen voor uw zorginstelling of ziekenhuis? Wij kunnen deze geheel bedrukken in uw huisstijl of met een uniek ontwerp. 

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.