BTS MAN Doosringbanden

Een oplossing op maat

Het gebeurt regelmatig dat klanten op zoek zijn naar een oplossing voor hun vraagstuk, maar niet precies weten wat ze zoeken. Zo ook BTS. Als bedrijfswagendealer zijn de offertes regelmatig wat uitgebreider dan een paar A4’tjes. Toch wil BTS  juist deze grotere offertes op een makkelijke, maar professionele manier meegeven aan klanten.  Een standaardoplossing voldeed hier niet. De gespecificeerde offertes in de ringband en de losse informatie zoals brochures in een opberg vak. Dat zou ideaal zijn. Daarom kwamen we uit bij de doosringband.

De oplossing van Mijnproduct.nl

Bij Mijnproduct.nl helpen wij graag onze klanten bij wie een standaardoplossing niet voldoende is. We kijken graag naar het vraagstuk en ontwerpen hier een uniek product voor. In het geval van de doosringband zijn twee bestaande producten samengevoegd tot één uniek product. De doosringband is een combinatie van een bedrukte presentatie box en een bedrukte ringbandmap. Voor een professionele uitstraling is het design van de doosringband uniek ontworpen voor BTS, passend in hun eigen huisstijl. De doosringband is de perfecte toevoeging op hun verkoopafdeling.

Doordat het een combinatieproduct is van een presentatie box en een ringbandmechaniek, is er veel extra opbergruimte. In de box passen eenvoudig brochures, een losse pen, schrijfblok, memo’s en USB-stick. Omdat wij dit product op maat hebben ontworpen, kon de capaciteit van het opberg vak aangepast worden. Het ringbandmechaniek monteren wij boven op de klep, zodat losbladige informatie zoals bijvoorbeeld de offerte netjes bij elkaar blijft.

BTS MAN Doosringbanden
BTS MAN Doosringbanden

De mogelijkheden zijn eindeloos

Dankzij onze ervaring van ruim 20 jaar weten we bij Mijnproduct.nl precies wat de mogelijkheden zijn in dit soort speciale drukwerk.  Niet alleen in het ontwerpen, maar ook de productie ervan. Wij hebben de kennis over machines, formaten, druktechnieken en afwerkingen voor ieder product. Hierdoor kunnen wij in samenwerking met onze klanten unieke producten ontwerpen en produceren, vanaf 25 stuks tot vele duizenden, die precies voldoen aan uw vraag.

Bent u ook enthousiast geworden over het idee van een doosringband of bent u benieuwd wat Mijnproduct.nl voor u kan betekenen? Bekijk dan hier direct de mogelijkheden of vraag meteen geheel vrijblijvend een adviesgesprek aan via marco@mijnproduct.nl.

Logo

Over de opdrachtgever

BTS is MAN Truck-en bedrijfswagendealer en Volkswagen servicedealer. Al ruim 25 jaar lang met drie locaties zet BTS zich in om klanten te voorzien van een truck of bedrijfswagen op maat. Net zoals bij Mijnproduct.nl, denkt BTS graag mee met hun klanten. Vanaf het eerste contact geven ze advies en luisteren ze naar de wensen van hun klanten. Wilt u in contact komen met BTS? Kijk dan op hun website www.bts-man.nl