Eco & Duurzaam

Ecolologisch verantwoorde producten

Duurzame relatiegeschenken en promotieartikelen

Mijnproduct.nl heeft sinds dit jaar verschillende duurzame en eco vriendelijke promotieartikelen en relatiegeschenken in het assortiment. Deze trend zien wij terug bij maatregelen die worden genomen door bedrijven en particulieren. Een paar voorbeelden zijn: "het plaatsen van zonnepanelen, de installatie van een warmtepomp voor gasreductie, betere isolatie, het gebruik van "recyclebare en/of duurzame grondstoffen"  Dit laatste punt is een onderdeel waar we ook een rol hebben.

Onze duurzame en recyclebare grondstoffen

We hebben een groot aantal relatiegeschenken en promotieartikelen in het assortiment die passen bij het thema Eco & Duurzaam.  Bedrukte promotieartikelen zoals pennen, potloden, notitieboekjes, opladers, tassen en luidsprekers kunnen we produceren uit 100% tot gedeeltelijke duurzame materialen.

Een paar voorbeelden van deze duurzame materialen zijn:

  • Bamboe
  • Kurk
  • Katoen
  • Jute
  • Gerecycled karton
  • Steenpapier (80% calciumcarbonaat & 20% HDPE)

Wilt u meer weten of een offerte aanvragen? Bel ons op 0229 - 76 41 46

kweekset-in-houten-pot-met-plantje-5_1554467553__1_-removebg-preview.png

Eco & Duurzaam
Eco & Duurzaam

Speciale druktechnieken op duurzame promotionele artikelen

De normale druktechnieken zoals zeefdruk en offset drukken zijn uiteraard wel mogelijk op deze duurzame relatiegeschenken. Indien u een keuze maakt voor deze producten is een speciale druktechniek meer geschikt. Op deze ondergronden zoals bamboe en kurk kunnen we een gravering maken die eruit ziet als een brandmerk. Dit brandmerken is mogelijk in 2 soorten (zacht en hard). Het verschil is dat een hard brandmerk het beeld volledig bedrukt en een zacht brandmerk slaat delen van de opdruk over, waardoor het er meer versleten uit ziet. Wilt u hier meer van weten?