Rapport- en Portfoliomappen voor basisscholen

Gepubliceerd op 25 maart 2019Leestijd: 2 minuten

Rapport- en Portfoliomappen bedrukken voor basisscholen

Een unieke rapportmap of portfoliomap met alle cijfers uit het leerling volgsysteem van de basisschool bij elkaar? Dat kan nu met de bedrukte rapportmappen van Mijnproduct.nl. Het handgeschreven rapportboekje voldoet bij veel basisscholen niet meer. Om deze belangrijke gegevens te kunnen opbergen maken wij de rapportmappen en portfoliomappen in de huisstijl van uw school. In deze ringbandmap kunt u de A4 informatie uit het leerling volgsysteem eenvoudig opbergen en meegeven aan de leerling voor thuis. Efficient, overzichtelijk en leuk als herinnering. Wilt u meer weten?

   rapportmappen.jpg   rapportmap.jpg   rapportomslag.jpg

Tabbladen voor groep 1 t/m 8

Voor het opbergen van de rapporten van alle groepen maken wij ook kartonnen tabbladen. Een indeling van 8 tabbladen is veel toegepast, zodat groep 1 t/m groep 8 een eigen tabblad heeft. Hier kunt u alle informatie uit het leerling volg systeem opbergen. Deze tabbladen worden in uw huisstijl gemaakt. Indien u ook showtassen gaat gebruiken maken we het blad iets breder. Hierdoor blijft de tab goed zichtbaar. Wilt u een offerte aanvragen?

Kosteloos bedrukt model bij opdracht

Een kosteloos bedrukt model (full color digitaal bedrukt) bij opdracht van uw rapportmappen is een standaard service van Mijnproduct.nl. U kunt dan goed beoordelen hoe de map eruit komt te zien en gebruiken bij verder overleg met uw collega's en klanten. Na uw akkoord gaan we graag verder met de productie van deze bedrukte rapportmappen. Bel ons op 0229 - 76 41 46 of mail ons 

Ontwerpservice voor deze rapport- en portfoliomappen

Bij de opmaak van deze bedrukte rapportmappen en portfoliomappen helpen wij graag. Ons team ontwikkelt een exclusief ontwerp voor uw school. Samen nemen wij de wensen door en sturen u een PDF-proef door voor akkoord. Zo besparen wij samen veel tijd en ontstaat er een soepele en klantvriendelijke order afhandeling. Heeft u ook interesse in onze promotionele artikelen voor uw school?