Diplomabox bedrukken

Diplomabox bedrukken
 • Diplomabox bedrukken
 • Diplomabox bedrukken
 • Diplomabox bedrukken
 • Diplomabox bedrukken
 • Diplomabox bedrukken
 • Diplomabox bedrukken
 • Diplomabox bedrukken
 • Diplomabox bedrukken

Diplomaboxen bedrukken met Mijnproduct.nl

Diplomaboxen bedrukken wij op 2-zijdig 400 grams sulfaatkarton en worden afgewerkt met een sterk laminaat (mat, glans of krasvast mat laminaat) en zijn v.z.v. een elastieksluiting. Deze bedrukte diplomadozen maken wij op maat en worden aan de buitenzijde in de huisstijl van de school v.z.v. een full color offset . Uw bedrukte doos krijgt zo volop aandacht tijdens de uitreiking van het diploma en/of certificaat. Optioneel kunnen we deze diplomabox ook extra vullen met een geslaagd vlag of geslaagd wimpel.  Wilt u het diploma per post sturen? Kijk dan hier. Graag kiezen we samen met u de beste oplossing voor uw bedrukte diplomabox.  Wilt u advies en een offerte aanvragen? Klik dan hier

Diplomabox voor geslaagden in 2021 (nieuw)

Voor onze examenkandidaten en geslaagden is het normaal al een spannende periode. Jaren hard werken en nu door het coronavirus je school zo moeten beeindigen is onwerkelijk. De diploma uitreiking is dit jaar opnieuw onzeker en deze diplomabox geeft de examen leerling toch de verdiende aandacht die ze verdienen in hun examen jaar met een nieuwe diploma box incl. elastieksluiting. Uiteraard past een diploma in deze box en is de gehele bedrukte diploma box in de stijl van uw school gemaakt. Het toevoegen van een extra presentje is ook mogelijk zoals bijvoorbeeld een siliconen kaarthouder voor de telefoon of powerbank. We hebben een ruim assortiment relatiegeschenken en nemen graag uw wensen door. Interesse? Vraag een offerte aan. of bel ons op 0229 - 76 41 46.

 

Ontwerpservice voor het bedrukken van de diplomabox

Voor het drukken van deze diplomaboxen verzorgen wij graag de opmaak. Ons team ontwikkelt een exclusief ontwerp voor uw college of school. Samen nemen wij de wensen door en sturen u een PDF-proef voor akkoord. Zo besparen wij samen veel tijd en ontstaat er een soepele en klantvriendelijke order afhandeling. Neem contact met ons op en start de opmaak.

  Gevonden waar u naar op zoek bent?

  Vraag een vrijblijvende offerte aan