Wijnverpakkingen

Wijnverpakkingen
  • Wijnverpakkingen
  • Wijnverpakkingen

Wijndozen bedrukken met Mijnproduct.nl

Wijndozen bedrukken wij op 450 grams wit karton en worden afgewerkt met glans, mat of krasvast mat laminaat. Deze bedrukte wijndozen kunnen wij in 4 formaten produceren incl. autolock sluiting vanaf 25 stuks. We bedrukken de wijnverpakking in uw huisstijl en logo, zodat uw bedrijf op elke zijde zichtbaar is. Zo maak je van een traditioneel relatiegeschenk een bijzonder cadeau. Graag kiezen we samen met u de beste oplossing voor uw wijn of champagne. Wilt u een offerte aanvragen? Klik dan hier

 

Een wijndoos als relatiegeschenk

Een universele bedrukte wijndoos is voor meerdere toepassingen geschikt. Uiteraard kunt u er een goede bordeaux, bourgogne of champagne in verpakken. Ook uw relatiegeschenk of promotieartikel past in deze wijndoos. De handige autolock sluiting in combinatie met het stevige 450 grams karton zorgt voor een luxe cadeauverpakking.  Interesse? Vraag een offerte aan. 

 

Ontwerpservice voor de wijndozen

Voor het drukken van deze wijndozen verzorgen wij graag de opmaak. Ons team ontwikkelt een exclusief ontwerp voor uw bedrijf. Samen nemen wij de wensen door en sturen u een PDF-proef voor akkoord. Zo besparen wij samen veel tijd en ontstaat er een soepele en klantvriendelijke order afhandeling. Na akkoord op deze proef is de productietijd 8 werkdagenNeem contact met ons op en start de opmaak.

    Gevonden waar u naar op zoek bent?

    Vraag een vrijblijvende offerte aan