Brievenbusdozen bedrukken

Brievenbusdozen bedrukken
 • Brievenbusdozen bedrukken
 • Brievenbusdozen bedrukken
 • Brievenbusdozen bedrukken
 • Brievenbusdozen bedrukken
 • Brievenbusdozen bedrukken
 • Brievenbusdozen bedrukken
 • Brievenbusdozen bedrukken

Brievenbusdozen bedrukken met Mijnproduct.nl

Brievenbusdozen bedrukken wij op gecacheerd golfkarton en worden afgewerkt met een sterk laminaat (mat, glans of krasvast mat laminaat). Deze bedrukte dozen maken wij op maat en worden aan de buitenzijde in uw huisstijl incl. logo v.z.v. een full color offset . Uw bedrukte doos krijgt zo volop aandacht tijdens de verzending en de ontvangst. Optioneel kunnen we deze verzenddoos ook aan de binnenzijde full color offset bedrukken. De  bedrukte brievenbusdozen voldoen aan de normen van het busbezorgingstarief (rug 28 mm) en zijn geschikt voor de formaten A4, A5 en A6. Graag kiezen we samen met u de beste oplossing voor uw bedrukte brievenbusdoos.  Wilt u advies en een offerte aanvragen? Klik dan hier

 

Toepassingen voor bedrukte brievenbusdozen

Onze bedrukte verzenddozen hebben diverse toepassingen. Dit is de afgelopen periode toegenomen, doordat er steeds meer mensen thuiswerken. Deze brievenbusdoos verstuurd u per post naar uw klant, leerling en medewerker. Een paar voorbeelden zijn: een brievenbusdoos voor de webwinkel, een leuk presentje verpakt in een bedrukte doos voor de thuiswerkers en een nieuwe diploma box voor geslaagde leerlingen.  Elke toepassing heeft een andere indeling qua inhoud. Deze inhoud kunnen wij ook verzorgen door ons grote assortiment relatiegeschenken. Wilt u een persoonlijk advies? Bel ons op 0229 – 76 41 46.

Brievenbusdozen (4/0 offset incl. glans). Excl. opmaakkosten. Prijzen excl. 21% btw
AantalA6A5A4Actie
125 stuks€ 425,-€ 450,-€ 525,-Bestel
250 stuks€ 675,-€ 700,-€ 830,-Bestel
500 stuks€ 875,-€ 950,-€ 1.225,-Bestel
> aantallenOfferteOfferteOfferteOfferte
     

 

Ontwerpservice voor brievenbusdozen

Voor het drukken van deze brievenbusdozen verzorgen wij graag de opmaak. Ons team ontwikkelt een exclusief ontwerp voor uw bedrijf of school. Samen nemen wij de wensen door en sturen u een PDF-proef voor akkoord. Zo besparen wij samen veel tijd en ontstaat er een soepele en klantvriendelijke order afhandeling. Neem contact met ons op en start de opmaak.

  Gevonden waar u naar op zoek bent?

  Vraag een vrijblijvende offerte aan