BijenHotelBox met planten

BijenHotelBox met planten
 • BijenHotelBox met planten
 • BijenHotelBox met planten
 • BijenHotelBox met planten
 • BijenHotelBox met planten
 • BijenHotelBox met planten
 • BijenHotelBox met planten
 • BijenHotelBox met planten
 • BijenHotelBox met planten
 • BijenHotelBox met planten

BijenHotelBox met planten als relatiegeschenk

Hét groene relatiegeschenk van deze zomer is ons Bijenhotel verpakt in de houten plantenbox. De unieke combinatie van 2 nectarrijke Campanula planten met het bijenhotel brengt kleur én leven in je tuin, terras of balkon. 

Zoekt u een origineel en duurzaam relatiegeschenk? Dan is dit natuurvriendelijke relatiegeschenk ideaal om te geven aan uw klant, medewerker, of relatie. Dit Bijenhotel met planten verpakt in een houten kist is een uniek cadeau. Zodra u dit groene relatiegeschenk ontvangt schuif je de deksel van het kistje, pakt de planten eruit, vul het reservoir met water en zet de box op een plaats in de tuin, terras of balkon. Met dit bijenhotel geef je bijen een fijne plek om te nestelen. Ook andere insecten komen er graag en zorgen meteen voor een zomers gevoel. Dit Bijenhotel met planten is daarmee een duurzaam geschenk waarmee je elke (werk-) plek op groene wijze verfrist. De unieke box is gemaakt van 100% duurzame materialen en wordt CO2-neutraal geproduceerd.

Hoe werkt het?

De twee nectarrijke planten zijn verpakt in een houten (wijn) kist. Deze unieke box is de verzendverpakking, plantenbak, waterreservoir en bijenhotel in één en zorgt ervoor dat er geen extra afval is. Dankzij dit 4-in-1 ontwerp geniet je tijdens de zomer van dit groene relatiegeschenk. Er kan namelijk 1 liter water onderin het waterreservoir en dat is voldoende voor een periode van 3 tot 4 weken. De planten nemen dit water op wanneer ze dorst hebben. Dus ook mensen zónder groene vingers genieten van dit (relatie)geschenk en met een opdruk van het bedrijfslogo blijft jouw organisatie maandenlang in beeld. Zo blijft u op een hele leuke creatieve manier onder de aandacht van uw relatie.  Wilt u meer weten?

Wat zijn de mogelijkheden?

Het bijenhotel met planten als relatiegeschenk kunnen wij graveren met jouw logo, een slogan of andere tekst op de houtenkist. Na aanlevering van deze informatie maken we eerst een PDF proef voor akkoord. Zo krijgt u vooraf een compleet beeld hoe het er als geheel uit ziet. U kunt ook een persoonlijke boodschap toevoegen. Wij printen dit bericht op de informatiekaart die bovenop de kist ligt.

De BijenBox met planten leveren wij in 1 versie vanaf 15 stuks. De Large versie (box is 41x13x13 cm) heeft 2 planten incl. het bijenhotel.

Dit seizoensproduct is leverbaar tot en met eind juli. We kunnen ze versturen naar  één adres, maar ook naar individuele adressen, zoals bijvoorbeeld van uw medewerkers of relaties.

Qua opdruk kunt u ook kiezen uit een aantal standaard teksten die wij al voor u hebben bedacht, zoals bijvoorbeeld: Bedankt, Beterschap en Gefeliciteerd. We hebben er nog meer, dus bel ons op voor meer informatie en de mogelijkheden.

De levertijd van dit bijenhotel varieert van 3-4 werkdagen voor de standaard opdruk tot ongeveer 10-12 werkdagen voor uw unieke opdruk met logo, tekst en andere creatieve ideeën. Bel 0229 – 764 146.

  Gevonden waar u naar op zoek bent?

  Vraag een vrijblijvende offerte aan