BrievenbusBox met planten

BrievenbusBox met planten
  • BrievenbusBox met planten
  • BrievenbusBox met planten
  • BrievenbusBox met planten
  • BrievenbusBox met planten
  • BrievenbusBox met planten
  • BrievenbusBox met planten

BrievenbusBox met planten als relatiegeschenk

Deze kartonnen plantenbox is het alternatief voor onze houtenbox met luchtzuiverende planten. Het is een plantenpot die meteen de verzendverpakking is en past door de brievenbus.

Geef uw klant, medewerker, of relatie een bak verse lucht. Met deze planten geeft u een uniek en origineel geschenk. Op de werkplek, op de balie, thuis of op school zuiveren de planten de lucht en verbeteren het klimaat. Deze brievenbusbox met planten is daarmee een duurzaam geschenk waarmee je elke (werk-) plek op groene wijze verfrist. De unieke box is gemaakt van 100% duurzame materialen en wordt CO2-neutraal geproduceerd.

Hoe werkt het?

De planten zijn verpakt in een kartonnenbox. Deze unieke box is de verzendverpakking, plantenbak en waterreservoir in één en zorgt ervoor dat er geen extra afval is. En het leuke is hij past door de brievenbus. Dankzij dit 3-in-1 ontwerp geniet je lange tijd van frisse, groene planten die maar één keer per maand water nodig hebben. Er kan namelijk water onderin het waterreservoir dankzij het slimme watergeefsysteem. De planten nemen dit water op wanneer ze dorst hebben. Dus ook mensen zónder groene vingers genieten maandenlang van dit (relatie)geschenk en met een bedrukte wenskaart blijft jouw organisatie maandenlang in beeld. Wilt u meer weten?

Wat zijn de mogelijkheden?

Deze brievenbusbox met planten als relatiegeschenk leveren wij met een bedrukte wenskaart en persoonlijk omslagwikkel. Uw huisstijl, persoonlijke boodschap of wens staat op de voorzijde van de box. Na aanlevering van deze informatie maken we eerst een PDF proef voor akkoord. Zo krijgt u vooraf een compleet beeld hoe het er als geheel uit ziet.

Dit unieke groene relatiegeschenk leveren wij in 1 versie vanaf 100 stuks. De afmeting van de box  is 16x12x3 cm met twee planten. Uiteraard leveren wij deze box inclusief de handige houtenstandaard, waardoor de plantenbox netjes blijft staan.

De box met twee planten is het gehele jaar leverbaar en kunnen we versturen naar  één adres, maar ook naar individuele adressen, zoals bijvoorbeeld van uw medewerkers of relaties.

Qua opdruk kunt u ook kiezen uit een aantal standaard teksten die wij al voor u hebben bedacht, zoals bijvoorbeeld: Bedankt, Beterschap en Gefeliciteerd. We hebben er nog meer, dus bel ons op voor informatie en de mogelijkheden.

De levertijd van de brievenbusbox is 5 werkdagen voor de standaard opdruk. Heeft u interesse in een unieke opdruk met logo, tekst en andere creatieve ideeën? Bel 0229 – 764 146 en wij informeren u graag over de mogelijkheden en levertijden.

    Gevonden waar u naar op zoek bent?

    Vraag een vrijblijvende offerte aan