KleurenBox Tulpen

KleurenBox Tulpen
 • KleurenBox Tulpen
 • KleurenBox Tulpen
 • KleurenBox Tulpen
 • KleurenBox Tulpen
 • KleurenBox Tulpen
 • KleurenBox Tulpen
 • KleurenBox Tulpen
 • KleurenBox Tulpen

KleurenBox Tulpen als relatiegeschenk

Dol op gekleurde planten en bloemen? Dan is dit kleurrijke relatiegeschenk ideaal om te geven aan uw klant, medewerker, of relatie. Begin het voorjaar goed en geef deze KleurenBox met tulpen en start het voorjaar op een originele manier. Met deze bloemen als relatiegeschenk verpakt in een houten kist geeft u een uniek cadeau. Zodra u dit groene relatiegeschenk ontvangt schuif je de deksel van het kistje, pakt de mix van twee gekleurde tulpen eruit, vul het reservoir met water en schik de bloemen zoals je wilt in de box. Op uw werkplek, op de balie, thuis of op school onstaat een vrolijke plek om de Lente te starten. Deze plantenbox is daarmee een duurzaam geschenk waarmee je elke (werk-) plek op groene wijze verfrist. De unieke box is gemaakt van 100% duurzame materialen en wordt CO2-neutraal geproduceerd.

Hoe werkt het?

De mix van twee gekleurde tulpen zijn verpakt in een houten (wijn) kist. Deze unieke box is de verzendverpakking, plantenbak en waterreservoir in één en zorgt ervoor dat er geen extra afval is. Dankzij dit 3-in-1 ontwerp geniet je tijdens de bloeiperiode van de tulpen en dit groene relatiegeschenk. Er kan namelijk 1,8 liter water onderin het waterreservoir en dat is voldoende voor deze bloeiperiode. De bloemen nemen dit water op wanneer ze dorst hebben. Dus ook mensen zónder groene vingers genieten van dit (relatie)geschenk en met een opdruk van het bedrijfslogo blijft jouw organisatie maandenlang in beeld. Als de tulpen zijn uitgebloeid kunt u bijvoorbeeld losse sets Luchtzuiverende planten bij ons kopen die passen in de Plantenbox. Zo blijft u op een hele leuke creatieve manier onder de aandacht van uw relatie.  Wilt u meer weten?

Wat zijn de mogelijkheden?

Deze KleurenBox met tulpen als relatiegeschenk kunnen wij graveren met jouw logo, een slogan of andere tekst op de houtenkist. Na aanlevering van deze informatie maken we eerst een PDF proef voor akkoord. Zo krijgt u vooraf een compleet beeld hoe het er als geheel uit ziet. U kunt ook een persoonlijke boodschap toevoegen. Wij printen dit bericht op de informatiekaart die bovenop de kist ligt.

De KleurenBox met tulpen leveren wij in 2 versies. De kleinste versie is Medium (box is 27x13x13 cm) met twee planten. Vervolgens de Large versie (box is 41x13x13 cm) met 3 planten.

Dit seizoensproduct is leverbaar in het voorjaar tot en met eind april. We kunnen ze versturen naar  één adres, maar ook naar individuele adressen, zoals bijvoorbeeld van uw medewerkers of relaties.

Qua opdruk kunt u ook kiezen uit een aantal standaard teksten die wij al voor u hebben bedacht, zoals bijvoorbeeld: Bedankt, Beterschap en Gefeliciteerd. We hebben er nog meer, dus bel ons op voor informatie en de mogelijkheden.

De levertijd van deze KleurenBox met tulpen varieert van 3-4 werkdagen voor de standaard opdruk tot ongeveer 10-12 werkdagen voor uw unieke opdruk met logo, tekst en andere creatieve ideeën. Bel 0229 – 764 146.

  Gevonden waar u naar op zoek bent?

  Vraag een vrijblijvende offerte aan