Maak je eigen 30 seconds spel

Maak je eigen 30 seconds spel
  • Maak je eigen 30 seconds spel
  • Maak je eigen 30 seconds spel
  • Maak je eigen 30 seconds spel
  • Maak je eigen 30 seconds spel
  • Maak je eigen 30 seconds spel
  • Maak je eigen 30 seconds spel

Maak je eigen 30 seconds spelkaarten

Maak en ontwerp nu je eigen 30 seconds spel incl. een passend klepdoosje. Wij bedrukken de 30 seconds spelkaarten op stevig 350 grams karton. Ontwerp uw eigen gezelschapsspel op maat voor uw regio, bedrijf, vereniging, school of klanten. Samen maken we een uniek ontwerp voor de kaarten en het klepdoosje. Ook het 30 seconds speelkaarten doosje bedrukken wij full color inclusief een luxe hoogglans. Het drukken van dit kaartspel is mogelijk in 4 verschillende kaartformaten, heeft een inhoud van 32 of 52 kaarten en is al leverbaar vanaf slechts 25 sets. Graag kiezen we samen met u de beste oplossing voor het bedrukken van dit unieke spel. Wilt u advies en een offerte aanvragen? Klik dan hier

 

Toepassingen voor het bedrukken van uw 30 seconds spel

Bedrukte 30 seconds spelkaarten hebben diverse toepassingen zoals verschillende unieke vragen over uw bedrijf, vereniging, vriendengroep of school. Hoe leuk is het om samen dit spel en vragen te bedenken? Bedenk leuke woorden, quotes, namen, gebeurtenissen en begrippen voor de gebruikers van het spel en geniet van de voorpret. Of maak een uniek 30 seconds spel voor uw regio zoals bijvoorbeeld Het Westfriese Minuutje. Het is de perfecte reclamedrager om uw organisatie en regio te promoten. Wilt u een persoonlijk advies? Bel ons op 0229 – 76 41 46.

 

Ontwerpservice voor een eigen 30 seconds spel

Voor het drukken van deze 30 seconds spelkaarten verzorgen wij graag de opmaak. Ons team ontwikkelt een exclusief ontwerp voor uw bedrijf, vereniging of school. Samen nemen wij de wensen door en sturen u een PDF-proef voor akkoord. Zo besparen wij samen veel tijd en ontstaat er een soepele en klantvriendelijke order afhandeling. Neem contact met ons op en start de opmaak.

    Gevonden waar u naar op zoek bent?

    Vraag een vrijblijvende offerte aan