Pokerkaarten bedrukken

Pokerkaarten bedrukken
  • Pokerkaarten bedrukken
  • Pokerkaarten bedrukken
  • Pokerkaarten bedrukken

Pokerkaarten bedrukken met Mijnproduct.nl

Pokerkaarten bedrukken wij op 320 grams echt speelkaartenkarton Casino Classic met een zwarte tussenlaag in het  internationale formaat (63 x 88 mm).  Deze bedrukte pokerkaarten hebben 2 verschillende hoek-indexen.  We bedrukken de rugzijde van de speelkaarten en het doosje in uw huisstijl en logo, zodat u altijd onder de aandacht blijft bij uw relatie. Het bedrukte pokerkaartspel bestaat uit 55 kaarten incl. 3 jokers en leveren we al vanaf 75 stuks.  Graag kiezen we samen met u de beste oplossing voor uw bedrukte set pokerkaarten.  Wilt u advies en een offerte aanvragen? Klik dan hier

Toepassingen voor het bedrukken van pokerkaarten

Onze bedrukte pokerkaarten hebben diverse toepassingen. Het is de perfecte reclamedrager om een nieuw product of logo te introduceren. Natuurlijk is het ook een leuk cadeau bij een jubileum, open dag, beurs of speciaal feest. We kunnen de kaarten aflopend bedrukken, maar ons advies is een wit boord van 4 mm aan te houden.  De pokerkaarten blijven dan langer mooi. Vaak gebruiken we dit iets bredere formaat speelkaarten als u meer informatie op de kaart wilt afbeelden. Wilt u een persoonlijk advies? Bel ons op 0229 – 76 41 46.

Ontwerpservice voor de pokerkaarten

Voor het drukken van deze pokerkaarten verzorgen wij graag de opmaak. Ons team ontwikkelt een exclusief ontwerp voor uw bedrijf, school of organisatie. Samen nemen wij de wensen door en sturen u een PDF-proef voor akkoord. Zo besparen wij samen veel tijd en ontstaat er een soepele en klantvriendelijke order afhandeling. Neem contact met ons op en start de opmaak.

    Gevonden waar u naar op zoek bent?

    Vraag een vrijblijvende offerte aan