De beste promotieartikelen voor scholen

Gepubliceerd op 26 oktober 2022 Leestijd : 5 minuten

Promotieartikelen zijn goede middelen om de naamsbekendheid of het imago van uw school een flinke boost te geven. En nu de Herfstvakantie weer voorbij is, is het zaak om de benodigde producten aan te schaffen om leerlingen, ouders en collega’s te verrassen. 

Kies een promotieartikel dat bij uw school past

Kies altijd een promotieartikel dat naadloos aansluit bij de uitstraling en het imago van uw school. Streeft uw school bijvoorbeeld naar innovatie, dan is het belangrijk dat u een product kiest die de creativiteit van uw school benadrukt. Elke school gebruikt rapportmappen, portfoliomappen of tabbladen en kunt u op maat laten maken. Door deze te laten bedrukken in de huisstijl van uw school, zorgt u ervoor dat dit een kleurrijke uitstraling geeft.

Het juiste promotieartikel sluit aan bij uw doelgroep. Houd hier dan ook zeker rekening mee. De rapportmappen voor de basisschool zullen bijvoorbeeld een andere stijl hebben dan de diplomamappen van de middelbare school. De doelgroep is namelijk anders en heeft verschillende interesses. Vraag uzelf af: Wat zou het beste aansluiten bij mijn doelgroep? Wat zouden ze het meest waarderen en waar ga ik het promotieartikel voor gebruiken? Dit zijn essentiële vragen die in gedachten moeten worden gehouden tijdens het kiezen van het juiste artikel met bedrukking.

Zorg ervoor dat u origineel bent
Originele promotieartikelen scoren altijd het beste. Met originele promotieartikelen die letterlijk of figuurlijk aansluiten bij uw school, maakt u al snel indruk. Doordat de promotieartikelen bedrukt kunnen worden, heeft u de vrijheid om elk ontwerp te laten bedrukken die u wilt. Dit zorgt ervoor dat u uw creativiteit de vrije loop kan laten gaan en per project, open dag, ouderavond, diploma uitreiking iets speciaal kan maken.

Bedrukte promotieartikelen die het beste aan sluiten bij uw school

Er bestaan een heleboel promotieartikelen, maar hoe kiest u een promotieartikel die het beste aansluit bij uw school? Hieronder hebben wij een overzicht gegeven van promotieartikelen waarmee u zeker een goede indruk maakt bij uw leerlingen, ouders en collega’s.

Powerbanks

Bijna elke leraar of leerling heeft tegenwoordig een laptop of een telefoon. Dan is het fijn als zij altijd een oplader bij de hand hebben, zelfs als er geen stopcontact is. Een powerbank zorgt ervoor dat uw leerlingen en leraren gemakkelijk hun laptop of telefoon kunnen opladen. Deze powerbanks kunt u laten bedrukken in de huisstijl van uw school. Hierdoor wordt uw school meteen gepromoot wanneer de leraren of leerlingen de powerbank gebruiken.

Elastomappen

De elastomappen maken wij voor u op maat en bedrukken we uiteraard in de huisstijl van uw school. De elastomappen hebben een elastieksluiting en worden vaak gebruikt bij de diploma-uitreiking aan het einde van het schooljaar. Een mooie verpakking voor het diploma of certificaten waar hard aan gewerkt is. Wij gebruiken verschillende materialen voor de elastomappen, zo gebruiken wij massief karton in de dikte 2.0 mm, karton van 500 gram, karton van 350 gram en transparant PP.

Portfolio- en rapportmappen

Rapportmappen en portfoliomappen bedrukken wij in de huisstijl van uw school.  De mappen zijn geschikt voor A4-formaat en worden gemaakt van karton of het doorzichtige kunststof PP. Beide materialen zijn stevig en kunnen tegen een stootje, waardoor de map na 8 jaar nog steeds gebruikt kan worden. Er kan een rugvenster worden geplaatst op de mappen waar u een naamkaartje van de leerling kunt toevoegen. Ook dit kaartje kunnen we op maat voor u printen met de naam van de leerling erop.

Bij de opmaak van deze bedrukte portfolio- en rapportmappen helpen wij graag. Ons team kan een exclusief ontwerp ontwikkelen voor uw school. Uiteraard is het ook mogelijk om zelf een ontwerp aan te leveren.

Kleurproducten

Op de basisschool houden veel kinderen ervan om te kleuren. Op die manier kunnen kinderen hun creativiteit ontwikkelen en deze uiten op papier. Het bedrukken van kleurpotloden, stiften, wasco en krijt in uw huisstijl is mogelijk. Hierdoor zien de kleurproducten er mooier uit en kunnen de kinderen zelfs geïnspireerd raken door uw mooie ontwerp!

Schoolkalender

Een fysieke schoolkalender is voor veel ouders, leerlingen en leraren veel handiger dan een digitale kalender op een website. De fysieke schoolkalender geeft in een ogenblik alle belangrijke school informatie overzichtelijk weer. U kunt de schoolkalender laten bedrukken met uw schoollogo, foto’s en andere wensen. Op basis daarvan maken wij een grafisch ontwerp die perfect aansluit bij uw wensen. U kunt vervolgens via een handig invulformulier zelf alle activiteiten invoeren in de schoolkalender. Zo heeft u een schoolkalender die er mooi uitziet in de huisstijl van uw school en die alle belangrijke informatie overzichtelijk weergeeft.

Geslaagd vlaggen

Uw leerlingen zijn geslaagd, gefeliciteerd! Hoe leuk zou het zijn als door de hele omgeving geslaagd vlaggen met een origineel ontwerp van uw school hangen? Dit is natuurlijk een erg leuk en feestelijk cadeau voor uw leerlingen en een speciaal aandenken aan hun periode op uw school. Met deze unieke geslaagd vlaggen zet u uw leerlingen dit schooljaar extra in het zonnetje.

Daarnaast kan iedereen in de omgeving zien dat er veel vlaggen van uw school hangen. Dit kan ervoor zorgen dat veel nieuwe scholieren naar uw school komen, een win-win situatie dus.

Rugtassen en gymtassen

Elke leerling heeft een gymtas nodig en wat zou het leuk zijn om iedereen dezelfde tas te geven met het logo van de school erop. Deze gymtassen promoten uw school in de wijk en zijn natuurlijk geschikt om voldoende (gym) kleding mee te nemen. Veel scholen maken gebruik van onze bedrukte rugtassen tijdens open dagen, speciale ouderavonden en groep 8 musicals. Zo gebruikt u de tassen voor meerdere doelen.

Promotieartikelen van Mijnproduct

Promotieartikelen in de huisstijl van uw school geven een goed beeld van de visie van de school, de waarden van de gebruikers, het type onderwijs en dat in een mooi en functioneel jasje. Wij hebben verschillende producten die wij voor alle scholen ontwerpen, bedrukken en produceren. Ieder schoolproduct wordt op maat gemaakt in de huisstijl van uw school. Heeft u hulp nodig of zijn er vragen? Ons team staat voor u klaar en staat u graag persoonlijk te woord. Neem nu vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.