Met welke duurzame relatiegeschenken maakt u de beste indruk?

Gepubliceerd op 6 september 2022 Leestijd : 5 minuten

Het is altijd een goed idee om uw relaties te laten zien dat u hen waardeert. De beste manier om dit te doen is door hen een duurzaam relatiegeschenk te geven. Zo versterkt u de relatie met uw klanten, partners en werknemers en bent u tegelijkertijd milieubewust bezig.  

Het is altijd handig om een cadeau te geven waar diegene ook veel aan heeft. Zo zal u nog lang te horen krijgen wat voor een leuk cadeau het was. Maar welk cadeau voldoet nou eigenlijk aan de eisen? Wij hebben een selectie duurzame relatiegeschenken die gemaakt zijn van groene en eco vriendelijke producten. In totaal hebben wij vijf verschillende duurzame relatiegeschenken, zo zit er voor iedereen altijd een passend cadeau bij. Elk product kan worden bedrukt met een persoonlijke boodschap of uw eigen logo. 

Waarom duurzame relatiegeschenken geven? 

Het geven van duurzame relatiegeschenken is een van de oudste en meest effectieve manieren om uw dankbaarheid te tonen aan uw klanten, partners, en werknemers. Daarnaast is het behouden van bestaande klanten vele malen goedkoper is dan het binnenhalen van nieuwe klanten. Bij het verstevigen van die bestaande relaties kan een duurzaam relatiegeschenk een sterke rol vervullen. Duurzame relatiegeschenken stellen de regel van wederkerigheid in werking. Dat wil zeggen: omdat u uw relatie iets geeft is de kans groter dat zij ook iets voor u terug willen doen. 

Duurzame relatiegeschenken zorgen voor een blijvende herinnering omdat u fysiek iets weggeeft. Dat is anders dan een bedankje of een digitale uiting. Mensen waarderen het als je ze iets geeft omdat ze voelen dat u daardoor uw waardering wilt laten zien. Het geeft uw relatie dus ook een goed gevoel. In feite is het een soort fysiek compliment dat u uitdeelt.  

Wat zijn de 5 beste duurzame relatiegeschenken? 

U bent opzoek naar het beste duurzame relatiegeschenk om aan uw klanten, partners en werknemers te geven, dan bent u bij Mijnproduct aan het juiste adres. Wij hebben een mooi assortiment aan duurzame relatiegeschenken die ervoor zullen zorgen dat u de relatie kunt versterken: 

1. Planten in een bedrukte houten wijnkist  

Deze planten in een bedrukte houten wijnkist zijn het perfecte duurzame relatiegeschenk. Met deze planten verpakt in een houten wijnkist geeft u een uniek en fleurig geschenk. Deze planten zuiveren namelijk de lucht en verbeteren zo het klimaat in de kamer. De houten wijnkist is waterdicht en bevat een waterreservoir waar u voor 6 weken water in kunt doen. Zo hoeft u dus zich dus geen zorgen te maken dat de plant te weinig water krijgt. De plantenbak kunt u bedrukken met uw logo of met een persoonlijk bericht. Zo weet de ontvanger van wie het geschenk komt en kunt u het geschenk persoonlijker maken.  

2. Kerstbomen in bedrukte kist 

Een origineel kerstgeschenk is het perfecte duurzame relatiegeschenk om het jaar goed af te sluiten. Met deze kerstboompjes verpakt in een houten kist geeft u een uniek en feestelijk geschenk. Deze kerstboompjes geven een huiselijke sfeer en zorgen voor een echt kerstgevoel. De besneeuwde bomen zijn stevig verpakt in een robuuste wijnkist met een waterreservoir voor 6 weken. U heeft er dus geen extra werk aan en de boom blijft lang in leven. De houten wijnkist waar de kerstboompjes in staan kunt u laten bedrukken met uw logo of met een persoonlijke boodschap. 

3. Confetti bloeikaart 

Wie krijgt er tegenwoordig nog een kaart, bijna niemand toch? Met deze bedrukte confetti bloeikaart kunt u uw relatie versterken. U kunt met deze kaart uw relatie laten weten dat u blij bent met de samenwerking of een ander persoonlijk berichtje op de kaart zetten. Als uw relatie de kaart heeft ontvangen kan hij/zij de kaart vervolgens na het lezen in de aarde stoppen. Na enige tijd zullen er fleurige bloemen uitgroeien. Zo kan uw relatie zowel van de kaart als van de mooie bloemen genieten.  

De confetti bloeikaarten zijn gemaakt van bloeipapier, dit is duurzaam papier van gerecyclede oude kranten of katoen resten. In deze bloeikaart kunnen bloemen, groenten of kruiden-zaadjes in worden verwerkt. U kunt deze bloeikaarten gebruiken voor elke gelegenheid, denk aan de geboorte van een kind, een verjaardag of de kerstdagen.  

4. Bloeipotloden 

Potloden weggooien hoeft nu niet meer! Deze bloeipotloden kunt u na het gebruik in de grond stoppen. Door het stompje van het bloeipotlood in een bloempot met aarde te zetten en water te geven, groeien er vanzelf mooie bloemen, verse kruiden of groenten uit. U kunt kiezen uit een grote verscheidenheid van bloemen, groenten en verse kruiden. Uw relatie zal dus zowel kunnen genieten van de mooie potloden als van de mooie dingen die eruit zullen groeien. De bloeipotloden zijn gemaakt van duurzaam en verantwoorde materialen en zijn biologisch afbreekbaar. Deze bloeipotloden kunt u laten graveren met uw logo, bedrijfsnaam of een korte boodschap. Dit maakt de bloeipotloden nog persoonlijker en zal ervoor zorgen dat uw relatie nog sterker wordt.  

5. Bedrukte speelkaarten

Wie houdt er niet van een spelletje kaarten? Onze speelkaarten kunt u laten bedrukken in uw huisstijl met uw logo! Daarnaast kunnen wij ook het doosje bedrukken. Op deze manier blijft u altijd onder de aandacht bij uw relatie. De speelkaarten zijn milieuvriendelijk gemaakt van eco karton. U kunt allerlei soorten speelkaarten laten bedrukken, u kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan pokerkaarten, een kwartetspel of informatieve speelkaarten. Daarnaast kunt u ook uw eigen 30 seconds spel incl. een passend klepdoosje ontwerpen en laten maken. Zo kunt u uw eigen gezelschapsspel op maat ontwerpen om uw relaties mee te verassen.

Mijnproduct voor uw duurzame relatiegeschenken 

Deze promotieartikelen zijn een zeer effectieve manier om uw imago te versterken. En de ontvangers genieten van handige en originele cadeaus! Bent u enthousiast geworden over onze duurzame relatiegeschenken? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.