Klepdozen

Klepdozen
  • Klepdozen
  • Klepdozen
  • Klepdozen
  • Klepdozen
  • Klepdozen
  • Klepdozen

Bedrukte Klepdozen met magneetsluiting

Onze bedrukte magneetdozen en klepdozen maken wij op maat en bedrukken wij in uw huisstijl. Een exclusieve verpakking die uw producten en diensten nog beter onder de aandacht brengt. Het toepassen van een gefreesde rug en magneetsluiting geeft uw producten nog meer aandacht. De klepdozen worden vaak toegepast als geschenkdoos incl. een op maat gemaakt interieur passend bij uw product.  Een verpakking voor productintroducties, productstalen, educatieve spellen zijn toepassingen die regelmatig voorkomen. Wilt u meer weten? Bel ons op 0229 - 76 41 46 of mail en klik hier.

 

Welk materiaal kiest u?

De klepdozen produceren wij uit verschillende materialen. Uiteraard is dit afhankelijk van uw toepassing en budget. Voor een exclusieve presentatie gebruiken we 2.0 mm dik massief karton incl. een luxe gefreesde rug.  Heeft een voordeligere verpakking nodig en wilt u toch iets unieks? Dan gebruiken we E-golfkarton,  waardoor we nog steeds een goede verpakking met een fefco 0427 klep kunnen maken. Wilt u de klepdoos in een transparant materiaal met opdruk dan gebruiken we PP in verschillende diktes. Graag adviseren wij u wat het beste past bij uw project. Klik hier voor een aanvraag

 

Kosteloos bedrukt model bij opdracht

Een kosteloos bedrukt model (full color digitaal bedrukt) bij opdracht van deze bedrukte klepdozen en magneetdozen is een standaard service van Mijnproduct.nl. U kunt dan goed beoordelen hoe de verpakking eruit komt te zien en gebruiken bij verder overleg met uw collega's en klanten. Na uw akkoord gaan we graag verder met de productie van deze presentatieboxen. Wilt u een model?

    Gevonden waar u naar op zoek bent?

    Vraag een vrijblijvende offerte aan