Doos Deksel bedrukken

Doos Deksel bedrukken
  • Doos Deksel bedrukken
  • Doos Deksel bedrukken
  • Doos Deksel bedrukken
  • Doos Deksel bedrukken
  • Doos Deksel bedrukken
  • Doos Deksel bedrukken

Doos Deksel bedrukken

De doos deksel producten maken wij op maat en uiteraard bedrukken wij deze in uw huisstijl. Een nieuwe verpakking die uw producten en diensten nog beter onder de aandacht brengt. De losse doos en deksel combinatie is geschikt voor het gebruik als geschenkdoos incl. een op maat gemaakt interieur passend bij uw product. Een verpakking voor de presentatie van een nieuw product of assortiment, cadeauverpakking of snoepverpakking zijn toepassingen die regelmatig voorkomen. Wilt u meer weten? Bel ons op 0229 - 76 41 46 of mail en klik hier.

 

Welk materiaal kiest u?

De doos deksels produceren wij uit verschillende materialen. Uiteraard is dit afhankelijk van uw toepassing en budget. Voor een exclusieve presentatie gebruiken we 2.0 mm dikte massief karton incl. een luxe gefreesde rug.  Heeft een voordeligere doos deksel verpakking nodig en wilt u toch iets unieks? Dan gebruiken we 350 grams karton waardoor we nog steeds een goede verpakking kunnen maken. Graag adviseren wij u wat het beste past bij uw project. Klik hier voor een aanvraag

 

Kosteloos bedrukt model bij opdracht

Een kosteloos bedrukt model (full color digitaal bedrukt) bij opdracht van deze bedrukte klepdozen en magneetdozen is een standaard service van Mijnproduct.nl. U kunt dan goed beoordelen hoe de verpakking eruit komt te zien en gebruiken bij verder overleg met uw collega's en klanten. Na uw akkoord gaan we graag verder met de productie van deze presentatieboxen. Wilt u een model?

    Gevonden waar u naar op zoek bent?

    Vraag een vrijblijvende offerte aan