Bijenhotel

Bijenhotel
  • Bijenhotel
  • Bijenhotel
  • Bijenhotel
  • Bijenhotel
  • Bijenhotel
  • Bijenhotel

Bijenhotel als relatiegeschenk

Het bijenhotel is een super origineel relatiegeschenk voor deze zomer. Het bijenhotel is volledig gemaakt van duurzame en gerecyclede materialen.  Dit groene relatiegeschenk brengt letterlijk leven in je tuin, terras of balkon. Met het bijenhotel help je de bij, dit is hard nodig omdat het helaas niet goed gaat met de bijenpopulatie.

Zoekt u een origineel en duurzaam relatiegeschenk? Dan is dit natuurvriendelijke cadeau ideaal om te geven aan uw klant, medewerker, of relatie. Dit bijenhotel wordt als brievenbus-pakketje verzonden en  kun je eenvoudig zelf in elkaar zetten. Bijen zijn essentieel voor de bestuiving van wilde planten en onze voedselgewassen. Met dit bijenhotel geef je bijen een fijne plek om te nestelen. Ook andere insecten vertoeven er graag. Je kunt de bovenste verdieping vullen met de bijgeleverde dennenappels of met takjes, klei, plantenresten of riet uit de natuur. Daar zullen insecten dol op zijn. Meer weten?

Hoe werkt het?

Het bijenhotel als relatiegeschenk kunt u versturen als brievenbusstuk en is een populair geschenk deze zomer. De buitenzijde van het bijenhotel is gemaakt van landbouwafval en voorzien van een natuurlijke coating waardoor deze op een beschutte plek buiten kan hangen. Het binnenwerk bevat diverse formaten gaatjes, geschikt voor verschillende soorten wilde bijen. Er zit een duidelijke beschrijving bij hoe het hotel in elkaar te zetten. Het toevoegen van onze bloeikaart of bloeipotlood maakt dit groene geschenk compleet. Uw bedrijf, school of vereniging blijft maandenlang in beeld. Zo blijft u op een hele leuke creatieve manier onder de aandacht van uw relatie.  Wilt u meer weten?

Wat zijn de mogelijkheden?

Het bijenhotel kunt u bestellen vanaf 100 stuks en is te personaliseren door het toevoegen van een passend (bloei)kaartje of bloeiconfetti die je zelf kunt planten. Zo maak je meteen een bijentuintje bij het hotel. De kaarten kunnen we volledig personaliseren en zijn in verschillende formaten leverbaar vanaf 100 stuks. Het hotel kan als brievenbus-pakketje verzonden worden, een super origineel en groen cadeau! Neem contact op voor de mogelijkheden en bel 0229 – 764146.

    Gevonden waar u naar op zoek bent?

    Vraag een vrijblijvende offerte aan