Europa Memoryspel bedrukken

Europa Memoryspel bedrukken
  • Europa Memoryspel bedrukken
  • Europa Memoryspel bedrukken
  • Europa Memoryspel bedrukken

Europa Memoryspel bedrukken met Mijnproduct.nl

Ons Europa memoryspel bedrukken wij op stevig 350 grams echt speelkaartenkarton in het formaat 56 x 56 mm. U kunt dit memoryspel aan 1 reclamezijde met uw eigen ontwerp in full color bedrukken  Het Europa memoryspel doosje en 1 achterzijde van de speelkaarten bedrukken wij met verschillende monumenten van Europa zoals b.v. de Eiffeltoren, het Colosseum en de Big Ben. Het drukken van dit memoryspel is al mogelijk vanaf 125 stuks en heeft een inhoud van 48 kaarten. Graag kiezen we samen met u de beste oplossing voor het bedrukken van uw memoryspel. Wilt u advies en een offerte aanvragen? Klik dan hier

Toepassingen voor het bedrukken van uw Europa memoryspel

Ons bedrukte Europa memoryspel heeft diverse toepassingen. Het is de perfecte reclamedrager om uw promotionele boodschap spelenderwijs over te brengen. Heeft uw school een nieuw logo?  Of geeft u les over het thema Europa?  Natuurlijk is het ook een goede ondersteuning bij de aardrijkskunde lessen op school. We kunnen de kaarten aflopend bedrukken, maar ons advies is een wit boord van 4 mm aan te houden. De Europa memory speelkaarten blijven dan langer mooi. Wilt u een persoonlijk advies? Bel ons op 0229 – 76 41 46.

Ontwerpservice voor het Europa memoryspel

Voor het drukken van het Europa memoryspel verzorgen wij graag de opmaak. Ons team ontwikkelt een exclusief ontwerp voor uw bedrijf of school voor de achterzijde van de memorykaart. Samen nemen wij de wensen door en sturen u een PDF-proef voor akkoord. Zo besparen wij samen veel tijd en ontstaat er een soepele en klantvriendelijke order afhandeling. Neem contact met ons op en start de opmaak.

    Gevonden waar u naar op zoek bent?

    Vraag een vrijblijvende offerte aan