Kwartetspel bedrukken

Kwartetspel bedrukken
  • Kwartetspel bedrukken
  • Kwartetspel bedrukken
  • Kwartetspel bedrukken
  • Kwartetspel bedrukken
  • Kwartetspel bedrukken

Kwartetspel bedrukken met Mijnproduct.nl

Ons kwartetspel bedrukken wij op stevig 350 grams echt speelkaartenkarton in twee formaten (56 x 87 mm of 66 x 100 mm).  We bedrukken het kwartetspel met uw eigen ontwerp in full color aan beide zijden.  Het kwartetspel doosje bedrukken wij in uw huisstijl en logo inclusief een luxe hoogglans. Het drukken van zo’n kwartetspel is mogelijk in 3 versies (8, 9 of 13 kwartetten) al vanaf 25 stuks. Graag kiezen we samen met u de beste oplossing voor het bedrukken van uw kwartetspel. Wilt u advies en een offerte aanvragen? Klik dan hier

 

Toepassingen voor het bedrukken van uw kwartetspel

Ons bedrukte kwartetspel heeft diverse toepassingen. Maak bijvoorbeeld een geslaagd kwartetspel van dit examenjaar of ga een groep 8 kwartetspel ontwerpen. Een uniek aandenken aan school en de perfecte reclamedrager om uw promotionele boodschap spelenderwijs over te brengen. Heeft uw school of bedrijf een nieuw logo? Natuurlijk is het ook een leuk cadeau bij een jubileum, open dag, beurs of groep 8 afscheid. We kunnen de kaarten aflopend bedrukken, maar ons advies is een wit boord van 4 mm aan te houden. De kwartetspel kaarten blijven dan langer mooi. Wilt u een persoonlijk advies? Bel ons op 0229 – 76 41 46.

 

Ontwerpservice voor het kwartetspel

Voor het drukken van het kwartetspel verzorgen wij graag de opmaak. Ons team ontwikkelt een exclusief ontwerp voor uw bedrijf of school. Samen nemen wij de wensen door en sturen u een PDF-proef voor akkoord. Zo besparen wij samen veel tijd en ontstaat er een soepele en klantvriendelijke order afhandeling. Neem contact met ons op en start de opmaak.

    Gevonden waar u naar op zoek bent?

    Vraag een vrijblijvende offerte aan