Kwartetspel groep 8 maken

Kwartetspel groep 8 maken
  • Kwartetspel groep 8 maken
  • Kwartetspel groep 8 maken
  • Kwartetspel groep 8 maken
  • Kwartetspel groep 8 maken
  • Kwartetspel groep 8 maken
  • Kwartetspel groep 8 maken

Kwartetspel groep 8 ontwerpen en maken

Maak een uniek kwartetspel als afscheid van groep 8 en de basisschool. Wij bedrukken deze speelkaarten op stevig 350 grams echt speelkaartenkarton in twee formaten (56 x 87 mm of 66 x 100 mm) met uw eigen ontwerp in full color aan beide zijden. Dit jaar verdienen uw leerlingen helemaal een feestelijk cadeau en een speciaal aandenken bij het afsluiten van de basisschool. Het kwartetspel doosje bedrukken wij ook in uw huisstijl en logo inclusief een luxe hoogglans. Het drukken van zo’n kwartetspel is mogelijk in 3 versies (8, 9 of 13 kwartetten) vanaf 25 stuks. Graag kiezen we samen met u de beste oplossing voor het bedrukken van uw groep 8 kwartet. Wilt u advies en een offerte aanvragen? Klik dan hier

 

Geef een uniek groep 8 afscheidscadeau

Ons bedrukte kwartetspel heeft diverse toepassingen. Het is de perfecte reclamedrager om uw promotionele boodschap spelenderwijs over te brengen. Heeft uw school of bedrijf een nieuw logo? Of zoekt u een groep 8 geschenk of examengeschenk met een kwartet van het examenjaar?  Natuurlijk is het ook een leuk cadeau bij een jubileum, open dag of afscheid. We kunnen de kaarten aflopend bedrukken, maar ons advies is een wit boord van 4 mm aan te houden. De kwartetspel kaarten blijven dan langer mooi. Wilt u een persoonlijk advies? Bel ons op 0229 – 76 41 46.

 

Ontwerpservice voor het groep 8 kwartetspel

Voor het drukken van dit kwartetspel als afscheid van de basisschool verzorgen wij graag de opmaak. Ons team ontwikkelt een exclusief ontwerp voor uw school. Samen nemen wij de wensen door en sturen u een PDF-proef voor akkoord. Zo besparen wij samen veel tijd en ontstaat er een soepele en klantvriendelijke order afhandeling. Neem contact met ons op en start de opmaak.

    Gevonden waar u naar op zoek bent?

    Vraag een vrijblijvende offerte aan