Memoryspel bedrukken

Memoryspel bedrukken
  • Memoryspel bedrukken
  • Memoryspel bedrukken
  • Memoryspel bedrukken

Memoryspel bedrukken met Mijnproduct.nl

Ons memoryspel bedrukken wij op stevig 350 grams echt speelkaartenkarton in het formaat 56 x 56 mm. We bedrukken het memoryspel met uw eigen ontwerp in full color aan beide zijden.  Het memoryspel doosje bedrukken wij in uw huisstijl en logo inclusief een luxe hoogglans. Het drukken van zo’n kwartetspel is al mogelijk vanaf 125 stuks en heeft een inhoud van 48 kaarten. Graag kiezen we samen met u de beste oplossing voor het bedrukken van uw memoryspel. Wilt u advies en een offerte aanvragen? Klik dan hier

Toepassingen voor het bedrukken van uw memoryspel

Ons bedrukte memoryspel heeft diverse toepassingen. Het is de perfecte reclamedrager om uw promotionele boodschap spelenderwijs over te brengen. Heeft uw school of bedrijf een nieuw logo? Of zoekt u een leuk groep 8 geschenk met een memoryspel van de klas?  Natuurlijk is het ook een leuk cadeau bij een jubileum, open dag of beurs. We kunnen de kaarten aflopend bedrukken, maar ons advies is een wit boord van 4 mm aan te houden. De memory speelkaarten blijven dan langer mooi. Wilt u een persoonlijk advies? Bel ons op 0229 – 76 41 46.

Ontwerpservice voor het memoryspel

Voor het drukken van het memoryspel verzorgen wij graag de opmaak. Ons team ontwikkelt een exclusief ontwerp voor uw bedrijf of school. Samen nemen wij de wensen door en sturen u een PDF-proef voor akkoord. Zo besparen wij samen veel tijd en ontstaat er een soepele en klantvriendelijke order afhandeling. Neem contact met ons op en start de opmaak.

    Gevonden waar u naar op zoek bent?

    Vraag een vrijblijvende offerte aan