Speelkaarten bedrukken met uw logo

Gepubliceerd op 6 april 2023 Leestijd : 3 minuten

Wilt u speelkaarten laten bedrukken met uw logo? Bij Mijnproduct zijn er veel mogelijkheden. Het bedrukken van een echt kaartspel met eigen logo is een leuke manier om een nieuw product of logo te introduceren, of als cadeau bij een jubileum, open dag of beurs.

Wij bedrukken speelkaarten op echt speelkaartenkarton met een zwarte tussenlaag. We bedrukken de rugzijde van de speelkaarten en het doosje in uw huisstijl en logo. De speelzijde bestaat uit de bekende 52 kaarten incl. 2 jokers.  Wij denken graag me u mee voor het ontwerp van de speelkaarten. Ons team ontwikkelt dan een exclusief ontwerp voor uw bedrijf of school. Samen nemen wij de wensen door en sturen u een PDF-proef voor akkoord.

Speelkaarten bedrukt met uw logo

Onze bedrukte speelkaarten hebben diverse toepassingen. De kaarten worden geproduceerd in verschillende versies vanaf 75 stuks inclusief een bedrukt doosje als u een standaard kaartspel wilt maken. Bij Mijnproduct zijn de mogelijkheden eindeloos. Denk bijvoorbeeld aan de volgende ideeën voor andere bedrukte speelkaarten;

Gepersonaliseerd kwartetspel

Een kwartetspel met uw logo, hoe leuk is dat? Denk bijvoorbeeld aan een geslaagd kwartetspel voor examenleerlingen of een groep 8 kwartet als afscheid. Zo hebben ze altijd een aandenken aan hun schooltijd. Ook is het leuk om dit als cadeau te geven bij een jubileum, een open dag of vakbeurs. Een kwartetspel wordt bedrukt met uw eigen ontwerp in full color aan beide zijden. Het kwartetspel doosje bedrukken wij in uw huisstijl en logo inclusief een luxe glans laminaat. Het drukken van zo’n kwartetspel is mogelijk met meerdere indelingen. (bijvoorbeeld: 8, 9 of 13 kwartetten) al vanaf 25 sets met een transparant deksel doosje en vanaf 75 sets met een bedrukt klepdoosje.

Maak je eigen 30 seconds spel

Bent u op zoek naar iets anders dan bovenstaande speelkaarten? Bij Mijnproduct.nl is het ook mogelijk om een eigen 30 seconds kaartspel te maken. Uw eigen woorden en huisstijl passend bij uw bedrijf. Bedrukte 30 seconds spelkaarten hebben diverse toepassingen zoals verschillende unieke vragen, woorden, zinnen over uw bedrijf, vereniging, vriendengroep of school. Uiteraard weer verpakt in een luxe bedrukt klepdoosje. Of maak het helemaal compleet met een eigen bedrukt spelbord en een speciale bedrukte speldoos. Zo blijft alles netjes bij elkaar en blijft het spel compleet.

Een voorbeeld van een uniek 30 seconds spel voor uw regio is ‘Het Westfriese Minuutje’. Een kaartspel waarbij je zo snel mogelijk Westfriese en Texelse termen moet omschrijven die de ander moet raden. Een echt gezelschapsspel voor de hele familie.

Wij bedrukken de 30 seconds spelkaarten op stevig 305 grams karton. Ook het 30 seconds speelkaarten doosje bedrukken wij full color inclusief een luxe hoogglans. 

Opmaak speelkaarten

Voor de opmaak van de kaarten bieden wij graag onze hulp aan. Het team van Mijnproduct maakt dan voor u een ontwerp. Samen nemen wij de wensen door en sturen u een PDF-proef voor akkoord. Zo besparen wij samen veel tijd! Maak op onze website een afspraak en ontvang persoonlijk advies voor het bedrukken van uw gepersonaliseerde speelkaarten binnen 24 uur.

Mogelijkheden bij Mijnproduct.nl

Een kaartspel met uw logo is de perfecte reclamedrager om uw promotionele boodschap spelenderwijs over te brengen. Bij Mijnproduct zijn er vele mogelijkheden om kaarten te laten bedrukken precies op de manier hoe u het wilt. Benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Bekijk dan onze website of neem contact met ons op!