Bureau-onderleggers bedrukken

Bureau-onderleggers bedrukken
  • Bureau-onderleggers bedrukken
  • Bureau-onderleggers bedrukken

Bureau-onderleggers bedrukken met Mijnproduct.nl

Bureau-onderleggers bedrukken wij op 80 grams wit papier en hebben een stevig onderbord van 600 grams karton. Deze bedrukte bureau-onderleggers kunnen we  v.z.v. een transparante beschermflap als voorzijde. We drukken de bureau-onderleggers in uw huisstijl inclusief logo, zodat uw boodschap en reclame steeds wordt gezien. Onze bureau-onderleggers produceren wij in de formaten A2, A3 en de tussenmaat 49 x 34 cm. Graag kiezen we samen met u de beste oplossing voor uw bedrukte bureau-onderlegger.  Wilt u advies en een offerte aanvragen? Klik dan hier

 

Toepassingen voor bureau-onderleggers drukken

Bureau-onderleggers drukken heeft diverse toepassingen. Een paar voorbeelden zijn: bureau-onderleggers op kantoor voor het maken van notities of een speciale uitvoering voor de thuiswerkers,  een bureau-onderlegger als planbord of agenda, het gebruiken als menukaart of placemat in een restaurant of de bureau-onderlegger gebruiken als tekenblok voor kinderen. Elke toepassing heeft een andere indeling qua aantal vel binnenwerk. Wilt u een persoonlijk advies? Bel ons op 0229 – 76 41 46.

 

Ontwerpservice voor de bedrukte bureau-onderleggers

Voor het drukken van deze bureau-onderleggers verzorgen wij graag de opmaak. Ons team ontwikkelt een exclusief ontwerp voor uw bedrijf, restaurant of school. Samen nemen wij de wensen door en sturen u een PDF-proef voor akkoord. Zo besparen wij samen veel tijd en ontstaat er een soepele en klantvriendelijke order afhandeling. Neem contact met ons op en start de opmaak.

    Gevonden waar u naar op zoek bent?

    Vraag een vrijblijvende offerte aan