Wire-O Schrijfblokken bedrukken

Wire-O Schrijfblokken bedrukken
  • Wire-O Schrijfblokken bedrukken
  • Wire-O Schrijfblokken bedrukken
  • Wire-O Schrijfblokken bedrukken
  • Wire-O Schrijfblokken bedrukken

Wire-O Schrijfblokken bedrukken met Mijnproduct.nl

Wire-O Schrijfblokken bedrukken wij op 80 grams papier en hebben een stevig achterbord van 600 grams karton. Deze bedrukte wire-o schrijfblokken kunnen we  v.z.v. een luxe 350 grams bedrukte omslag als voorzijde. We bedrukken de wire-O schrijfblokken in uw huisstijl inclusief logo, zodat u tijdens opleidingen, cursussen en seminars een complete presentatie heeft. Onze bedrukte wire-O schrijfblokken produceren wij in de formaten A4, A5 en A6. Graag kiezen we samen met u de beste oplossing voor uw bedrukte wire-O schrijfblok.  Wilt u advies en een offerte aanvragen? Klik dan hier

 

Extra opties voor deze wire-O schrijfblokken

Onze bedrukte wire-O schrijfblokken hebben diverse extra opties, zodat u deze nog luxer kunt maken. We kunnen bijvoorbeeld de 1e pagina als omslag van 350 grams karton full color bedrukken en/of een extra voorblad van transparant frosted PP inzetten. Verder kunnen we de wire-O spiraal in meerdere kleuren kiezen (wit, zwart, zilver, rood, blauw en groen) en hebben we de optie een sluitelastiek toe te passen in verschillende kleuren. Wilt u een persoonlijk advies? Bel ons op 0229 – 76 41 46.

 

Ontwerpservice voor de wire-O schrijfblokken

Voor het drukken van deze wire-O schrijfblokken verzorgen wij graag de opmaak. Ons team ontwikkelt een exclusief ontwerp voor uw bedrijf of school. Samen nemen wij de wensen door en sturen u een PDF-proef voor akkoord. Zo besparen wij samen veel tijd en ontstaat er een soepele en klantvriendelijke order afhandeling. Neem contact met ons op en start de opmaak.

    Gevonden waar u naar op zoek bent?

    Vraag een vrijblijvende offerte aan