Memoblokken bedrukken

Memoblokken bedrukken
  • Memoblokken bedrukken
  • Memoblokken bedrukken
  • Memoblokken bedrukken
  • Memoblokken bedrukken
  • Memoblokken bedrukken
  • Memoblokken bedrukken

Memoblokken bedrukken met Mijnproduct.nl

Memoblokken bedrukken wij op 80 grams papier en worden aan 1 zijde belijmd. Deze bedrukte memoblokken kunnen we in unieke vormen stansen. Hierdoor valt u memoblaadje nog meer op.  We bedrukken de memoblokken in uw huisstijl en logo, zodat op elk notitieblaadje uw bedrijf zichtbaar is. Graag kiezen we samen met u de beste oplossing voor uw bedrukte memoblok.  Er zijn 8 verschillende formaten mogelijk. Wilt u een offerte aanvragen? Klik dan hier

 

Toepassingen voor bedrukte memoblokken

Onze bedrukte memoblokken hebben diverse toepassingen. Uiteraard als notitieblok waar uw bedrijfsnaam, telefoonnummer en/of website op elke notitie onder de aandacht is. Het memoblok kunt u ook inzetten als afspraken kaartje of bij de introductie van een nieuw product, dienst of actie. Wilt u een persoonlijk advies? Bel ons op 0229 – 76 41 46.

 

Ontwerpservice voor de memoblokken

Voor het drukken van deze memoblokken verzorgen wij graag de opmaak. Ons team ontwikkelt een exclusief ontwerp voor uw bedrijf. Samen nemen wij de wensen door en sturen u een PDF-proef voor akkoord. Zo besparen wij samen veel tijd en ontstaat er een soepele en klantvriendelijke order afhandeling. Neem contact met ons op en start de opmaak.

    Gevonden waar u naar op zoek bent?

    Vraag een vrijblijvende offerte aan