Kubusblokken bedrukken

Kubusblokken bedrukken
  • Kubusblokken bedrukken
  • Kubusblokken bedrukken

Kubusblokken bedrukken met Mijnproduct.nl

Kubusblokken bedrukken wij op 80 grams papier en worden belijmd op een stevig onderbord van 600 grams karton. Deze bedrukte kubusblokken kunnen we produceren met een hoogte van 5 cm. (500 vel) of 10 cm (1.000 vel). We bedrukken de kubusblokken in uw huisstijl en logo, zodat op elk notitieblaadje uw bedrijf zichtbaar is. Het formaat van elk kubusblok is 100 mm x 100 mm. Graag kiezen we samen met u de beste oplossing voor uw bedrukte kubusblok.  Wilt u advies en een offerte aanvragen? Klik dan hier

 

Toepassingen voor bedrukte kubusblokken

Onze bedrukte kubusblokken hebben diverse toepassingen. Uiteraard als notitieblok waar uw bedrijfsnaam, telefoonnummer en/of website op elke notitie onder de aandacht is. Het kubusblok kunt u ook inzetten bij een naamsverandering of bij de introductie van een nieuw product, dienst of actie. Wilt u een persoonlijk advies? Bel ons op 0229 – 76 41 46.

 

Ontwerpservice voor de kubusblokken

Voor het drukken van deze kubusblokken verzorgen wij graag de opmaak. Ons team ontwikkelt een exclusief ontwerp voor uw bedrijf. Samen nemen wij de wensen door en sturen u een PDF-proef voor akkoord. Zo besparen wij samen veel tijd en ontstaat er een soepele en klantvriendelijke order afhandeling. Neem contact met ons op en start de opmaak.

    Gevonden waar u naar op zoek bent?

    Vraag een vrijblijvende offerte aan