Congresblokken bedrukken

Congresblokken bedrukken
  • Congresblokken bedrukken

Congresblokken bedrukken met Mijnproduct.nl

Congresblokken bedrukken wij op 80 grams wit papier en hebben een dubbele 350 grams omslag die full color wordt bedrukt. Hierdoor heeft u extra ruimte voor het presenteren van uw bedrijf en evenement. We drukken de congresblokken in uw huisstijl inclusief logo, zodat uw boodschap en reclame steeds wordt gezien. Onze congresblokken produceren wij in het formaat A5. Andere formaten produceren wij op aanvraag. Graag kiezen we samen met u de beste oplossing voor uw bedrukte congresblok.  Wilt u advies en een offerte aanvragen? Klik dan hier

 

Toepassingen voor congresblokken drukken

Congresblokken drukken heeft diverse toepassingen. Een paar voorbeelden zijn: congresblokken voor een seminar, congres of beurs. Uiteraard zijn de congresblokken ook te gebruiken als informatieblok voor de introductie van een nieuw product of uitnodiging voor een evenement. U kunt kiezen voor een blok van 10, 25 of 50 vel. Elke toepassing heeft een andere indeling qua aantal vel binnenwerk. Wilt u een persoonlijk advies? Bel ons op 0229 – 76 41 46.

 

Ontwerpservice voor de bedrukte congresblokken

Voor het drukken van deze congresblokken verzorgen wij graag de opmaak. Ons team ontwikkelt een exclusief ontwerp voor uw bedrijf. Samen nemen wij de wensen door en sturen u een PDF-proef voor akkoord. Zo besparen wij samen veel tijd en ontstaat er een soepele en klantvriendelijke order afhandeling. Neem contact met ons op en start de opmaak.

    Gevonden waar u naar op zoek bent?

    Vraag een vrijblijvende offerte aan